Wat een ontsteking te doen in het geval van de pees scheden?

Bandage beugt Sehnenscheidenentzuendung vor
Om tenosynovitis, te voorkomen, het Werk, de polsen, zetten meer druk op, of in de voorkant van de beste sport bandages nde de landing van de eerste tekenen van tenosynovitis zijn Trekken in het gewricht, zwelling en soms roodheid. Oorzaken bewegingen, Overstrekking of van de gewrichten Draaien over een langere periode van tijd, want dit irriteert de Pezen. Met de behandeling moet direct worden gestart.

Wat zacht betekent om te helpen met tendinitis -?

1. Homeopathie: Voor het verminderen van de Zwelling en de pijn daarvan colchicum D6 helpt bij het nemen van (drie keer per dag vijf bolletjes). Regenererend op überanstrengtes weefsel Rhus toxicondendron D6 (ook drie keer per dag vijf Bolletjes).

2. Een hoge dosering Vitamine E brengt de ontsteking te laten verdwijnen. Voor tien dagen, elke dag 600 tot 800 milligram Vitamine E (uit de apotheek).

3. Mierikswortel heeft een anti-inflammatoire en bevordert de genezing. Een kwart roede van verse mierikswortel zeer fijn geraspt, drie tot vier eetlepels roer koud water en de polenta op een linnen doek, van toepassing. Drie keer per dag gedurende drie minuten op het gewricht. Gevoelige huid eerder, met varkensvet en WRIJF goed in.

Wanneer moet u naar de dokter?

Het geluid van de symptomen van een pees is niet een echtscheiding-ontsteking, ondanks de toepassing van de remedies van het huis, na vijf dagen, dient te worden onderzocht of het aangetaste gewricht door een arts. Want pijn is een waarschuwingssignaal. Er is het risico dat een kraakbeen letsel is aanwezig, indien onbehandeld, kan leiden tot artrose.

Ook naar de dokter, je moet niet, wanneer de zwelling naar beneden gaat en misschien zelfs vocht uit het weefsel stopcontact. Ook in het geval van een beperking van de bewegingsvrijheid, zoals, bijvoorbeeld, stijfheid, te voelen, of baleinen, is een bezoek aan de arts aan te raden. Dit geldt vooral als er koorts optreedt of als de lichaamstemperatuur verhoogd over een langere periode van tijd.

Hoe te buigen in een pees ontsteking van de vagina?

1. Gewrichten die aangetast waren vaker en ervaring heeft aangetoond te worden neiging om, als het mogelijk is, zal voordat Overbelasting beschermen.

2. Bij de eerste tekenen van Slepen of pijn onmiddellijk en de activiteit afsluiten – de klachten zijn een teken van het lichaam.

3. De opleiding is niet los te maken van het beste van preventie: de polsen of ellebogen door middel van gerichte oefeningen en training. De Oefeningen geleidelijk toenemen, maar zorg ervoor dat de gevoelige gebieden niet worden verwacht te veel.

4. Het is ook nuttig beschermende bandages of tapes (uit de apotheek) die zijn gemaakt voorafgaand aan het kritische Werk, of in de voorkant van de Sport. Ze maken de gewrichten sterker en stabieler.

Geef een reactie