Wat deze familie is gelukkig zijn?

Familie im Warteraum
Een Moment van geluk: De familie leert dat de siamese tweeling Conner en Carter werd met succes gescheiden Conner en Carter werden geteeld op de maag samen in een gecompliceerde OPERATIE, werden ze gescheiden nu. Wanneer de Artsen kondigen met het nieuws van hun scheiding, is verzameld met de hele familie en reageert dolblij.

Conner is een beetje meer ingetogen, normaal gesproken. Hij merkte op alles en beslist vervolgens hoe hij zal reageren. Carter is veel opener, hij brandt glimlach sneller, zijn hele gezicht – hij is een beetje een Charmeur, hè?’, de moeder van de tweeling, Conner en Carter zegt, als ze slagen haar kleine zonen, in de voorkant van de OP liefdevol over de hoofden.

Wat is het Klein, is een ingewikkelde en gevaarlijke procedure van de siamese tweeling van elkaar worden gescheiden. Ze worden geteeld op de maag – een zeldzame misvorming. Maar je hebt ook een heel gelukkig meisje: Omdat je alleen delen van je lever en alle andere organen zijn onafhankelijk van elkaar ontwikkeld.

De scheiding van de Siamese tweeling: familie mee in de opwinding

Video: YouTube/Nemours

Intensieve Voorbereiding

De scheiding vindt plaats in de Wolfson ’s Children’ s Hospital in het AMERIKAANSE Jacksonville. En op de dag van de operatie, de hele gemonteerd familie, om te leren hoe de procedure loopt.

Voordat de procedure een Team specialisten in de kliniek heeft opgesteld voor maanden lang intensief op de procedure om dit te doen, ze studeerde MRI-scans (magnetic resonance imaging) en gedetailleerde illustraties van de samensmolten gebieden en geconcentreerd op de kleine jongen zo gezond en sterk mogelijk.

Conner en Carter gescheiden succes

In de loop van de OPERATIE een verpleegkundige in het komt altijd weer terug naar de wachtkamer om de kennis van de familie over de voortgang van de procedure. De zenuwen in de gezinnen staan te popelen om te Scheuren, en een navenant grote opluchting, wanneer ten slotte de opbrengst zal gaan naar het einde van het bericht: Conner en Carter zijn gescheiden, wordt de Bewerking is geslaagd.

De vader van de tweeling is dolblij: ik zou graag de Artsen, dat u mij en het leven van mijn kinderen gered.

Hamburg-harburg, 12. Mei

Geef een reactie