Wat de wereld voelt? Grootste onderzoek aller tijden

Finger auf dem Smartphone
Hoe is de wereld-gevoel-begint de App voor een week de emoties van de zeven miljoen mensen over de hele wereld, ‘ s werelds grootste geestelijke gezondheid van de studie is gepland en is niet uitgevoerd in een Universitair laboratorium of in een ziekenhuis. In plaats daarvan is een nieuwe App op de markt komt die vangt de emoties van mensen over de hele wereld. De praktijk Vita legt uit wat dat is.

De App met de naam Hoe is de wereld-gevoel oproepen zeven miljoen deelnemers om hun gevoelens over een maand op de Smartphone. Het doel is het mobiliseren van de samenleving voor de geestelijke gezondheid. Vooral ernstige psychische problemen die leiden tot zelfmoord, beter zullen worden en behandeld worden begrepen.

Zelfmoord is een epidemie. Ondertussen, tot één Miljoen vrouwen en mannen nemen elk jaar. Hoewel het eerste succes van bewustmaking voor de geestelijke gezondheidszorg laten zien in de laatste paar jaar. Toch is het onderwerp nog steeds een taboe zone. Dit project zal zorgen voor meer sympathie bij de mensen, schrijft de Non-Profit organisatie track-Projecten op haar Website.

Isolatie als een belangrijke factor voor gedachten aan zelfmoord

Een factor die speelt in een slechte geestelijke gezondheid en suïcidale gedachten een belangrijke rol spelen, is het gevoel van Isolatie. Het bedrijf hoopt in de toekomst te maken, door de Overdracht van de gevoelens van ieder Individu, een gevoel van verbondenheid onder de zeven miljoen mensen. De gegevens worden dan ervaren gezondheid deskundigen.

En dus werkt de App

Gebruikers downloaden de app en maak een paar persoonlijke gegevens zoals leeftijd, geslacht, seksuele geaardheid, en relatie-status. Vervolgens brengen uw huidige gevoel aan de wereld, door het aanraken van een knop op uw Smartphone.

10. 16. Oktober, zal de Gebruiker gevraagd worden elke dag worden ingevoerd in het Systeem, hoe je je voelt op het moment. Met de App, die beschikbaar is in negen talen, ontvangen gebruikers een overzicht van de standpunten van alle tot dusver, persoonlijk gevoelde emoties. Zo kunt u uw gevoelens van mezelf. Daarnaast is de App zorgt voor de nodige Ondersteuning door het tonen van bijvoorbeeld de praktijken van psychotherapeuten die zich in de directe omgeving.

How ist the world feeling - App

Dus de App eruit ziet op een Smartphone

Als mensen, hebben we de neiging om de groep onze gevoelens, vertelt lane Projecten op zijn pagina. We komen van het werk thuis, is het de gewoonte, in onze dagen, in een woord, weer, toegegeven, stress, effectief, enz. we ervaren in de werkelijkheid, een scala van emoties. Als we ons hiervan bewust zijn, kunnen we reageren veel beter om de gevoelens, vragen onze bijzondere aandacht, schrijft het bedrijf.

Gezondheid deskundigen hopen te verhogen met de App, de bewustwording van psychische stoornissen en de zelfmoord-epidemie.

Hier kunt u de App downloaden voor IOS en voor Android.

Hamburg-harburg, 11. Hamburg-harburg

Geef een reactie