Warme komijn Olie-enveloppen: hulp voor het prikkelbare darm syndroom

Kümmel hilft bei Reizdarm
Natuurlijke hulp voor het prikkelbare darm syndroom: Warme kompressen gemaakt van olie bewijs het verlichten van de SymptomeDas irritable bowel syndrome (IBS) is een chronische gastro-intestinale stoornis dat remt de normale functie van de darm. Betrokken hulp-vaak met warme kompressen of een warm bad te verminderen krampen in de maag. Karwijzaad is een maag vriendelijke Heilfplanze. Hier kunt u meer lezen over de natuurlijke hulp voor het prikkelbare darm syndroom.

Warme Komijn olie packs zijn voor de verlichting van de prikkelbare darm symptomen, zoals krampen, als een effectieve en goed verdragen – de positieve effecten van de hitte. Dit is het resultaat van een onderzoek in 48 patiënten met het prikkelbare darm syndroom.

Natuurlijke hulp voor het prikkelbare darm syndroom: Warme kompressen met komijn

Deze werden gegeven in de drie behandeling secties, respectievelijk, onderbroken door twee weken een zogenaamde Wash-out Fase (de tijd tussen het Spenen en re-gift), drie weken van dagelijkse warme kompressen met komijn, of warme of koude kompressen met olijfolie (placebo). Het symptoom uitdrukking werd onder komijn olie-pack in vergelijking tot de koude placebo-enveloppen sterk verminderd, in vergelijking met warme placebo enveloppen, het verschil was significant. Het effect van karwij zaad olie voor de warme envelop was van 43,9 procent, aanzienlijk hoger dan voor zowel de placebo groep. Ook de subjectieve evaluatie van het therapeutische voordeel was in het voordeel van de karwij zaad olie.

Komijn Olie-behandeling in irritable bowel syndrome: is het

Natuurlijke hulp voor het prikkelbare darm syndroom – hoe: wikkel een Badstof doek die is gedrenkt eerst in warm water, vervolgens uitgewrongen. De warmte moet worden getest door middel van de pols of de wang te kunnen warme kompressen brandwonden veroorzaken. Nu, de komijn wordt gegeven aan het doek. De warme, vochtige doek meerdere malen geplaatst gevouwen op het lichaam regio in kwestie. Zodra de komijn-Olie-afkoeling envelop kan worden van de buik gebied. Beschikbaar de komijn, bijvoorbeeld in de apotheek. U kunt de ondersteuning van het genezingsproces ook door de extra inname van komijn in capsule vorm (bijvoorbeeld Carmenthin). Ook deze zijn verkrijgbaar in de apotheek.

Geef een reactie