Wanneer moet ik brand mijn arts?

Viele Menschen gehen immer zum gleichen Arzt
Veel mensen gaan naar dezelfde dokter, zonder het gevoel te beter hoe weet ik of mijn huisarts behandelt mij goed? Waarom zou een verandering-zin? De Check!

Stel, uw auto heeft een motor problemen. Breng het aan de workshop. Nadat u hebt gekozen, is het Probleem nog steeds. Dus bent u op zoek naar een nieuwe monteur of het kopen van een nieuwe auto. Voor auto-eigenaren is het een kwestie van de cursus. Maar als het gaat om uw gezondheid, veel mensen jaren en jaren naar dezelfde dokter, hoewel de symptomen worden steeds erger en erger. Een recente enquête toont aan dat slechts één op de tien patiënten de veranderingen van jaar tot jaar de arts. Bijna 30 procent van hun behandeling ontevreden

Zo vindt u altijd de beste arts voor je gezondheid, je moet aandacht besteden aan deze vijf goede redenen om te veranderen.

Reden 1: Wantrouwen

Je hebt verloren het vertrouwen in de capaciteiten van uw arts. Uw arts zal je niet helpen bij alle, misschien is uw Probleem is, zelfs na elk bezoek erger.

Reden 2: Een Beetje Aandacht

U zal worden behandeld, elke Keer als ze waren voor de eerste Keer met deze arts. Uw arts zal u niet weet wie je bent en wat je hebt besproken tijdens het laatste bezoek. Sommige Artsen doen niet eens de moeite om te lezen van uw patiëntendossier

Reden 3: Drukte

Uw arts is voortdurend onder spanning. Hij niet naar je luistert goed. Uw vragen zijn ongewenst. Studies tonen aan dat veel artsen hun patiënten al na 15 seconden. Goede Artsen niet laten excuses, anders belangrijke Gegevens kunnen komen aan de taal.

Reden 4: Gespecialiseerde Woordenschat

Uw arts zal u alles uitleggen aan u in één van de Artsen in het latijn, u begrijpt het niet. Zelfs met de voorgeschreven medicatie zal hij adviseren u uitvoerig en begrijpelijk, maar niet meer dan wat al in de bijsluiter

Reden 5: inflexibele

Voor uw arts voor een diagnose is altijd toegestaan en slechts een bepaalde behandeling zinvol is. Alternatieven zijn niet aan de orde. Let op: In de geneeskunde, er zijn altijd meerdere mogelijkheden.

Wat moet je opmerking van de Arts?

Voordat je het vuur van je dokter, je open wat je dwarszit. De arts moet niet het signaal eventuele bereidheid om beter om te gaan met – bent u op zoek naar een Nieuwe. Goed advies, de staat van de kamers van artsen en veel zorgverzekeraars bieden een telefoon en Internet.

Geef een reactie