Waarom Zwangere vrouwen moeten eten meer chocolade

Schokolade fördert eine gesunde Schwangerschaft
Snacken tijdens de zwangerschap is goed voor de Baby! De onderzoekers waren in staat om te bewijzen dat pure chocolade verbetert de functie van de placenta en het risico op pre-eclampsie vermindert veel zwangere vrouwen ervaren tijdens de zwangerschap, grote hot honger op chocolade. Dit is niet slecht, zeggen de onderzoekers nu. Waarom de donkere lekkernij is de moeite waard een keer te proberen, lees hier.

Een nieuwe studie werd onlangs gepresenteerd op de jaarlijkse bijeenkomst van de Society for Maternal-Fetal Medicine in Atlanta, nu geopenbaard dat vrouwen hebben in de zwangerschap, voel je niet slecht als je niet kan weerstaan aan de drang naar chocolade. Integendeel! De studie bewijst dat chocolade een positief effect heeft op de zwangerschap.

Chocolade stimuleert de ontwikkeling van het Ongeboren

Voor het onderzoek van het dagelijks chocolade consumptie van 129 zwangere vrouwen (11. en 14. Week van de zwangerschap), over een periode van 12 weken werd waargenomen. De proefpersonen kregen een chocolade met een hoog of laag gehalte aan flavonoïden (bestanddelen van de plant). Het resultaat is De donkere chocolade flavonoïden in de cacao niet alleen het verbeteren van de functie van de placenta (het zorgt voor de aanvoer van voedingsstoffen), het verlaagt ook het risico op pre-eclampsie (zwangerschap vergiftiging). De onderzoekers tonen ook aan dat een hoge bloeddruk zelden voorkwam, wanneer donkere chocolade gegeten met een hoge flavonoïde inhoud. De resultaten van de leidene de wetenschappers aan het verbeteren van de bloedsomloop in het lichaam van de vrouw, die werd gegarandeerd door de consumptie van chocolade.

Wat is pre-eclampsie?

Pre-eclampsie is een stofwisselingsziekte die wordt gekenmerkt door een verhoogde bloeddruk, verhoogde eiwit-waarden in de urine en verhoogde het vasthouden van water vermogen stijgt merkbaar. Stress en mentale stress, het bevorderen van het Lijden, naar het jaar 70 000 moeders sterven. Ongeveer 20 000 kinderen krijgen kliniek van artsen door de vergiftiging vroeg op de wereld. In de procedure, ernstige complicaties komen vaak: kortademigheid, oogletsel, orgaan falen, bloedingen in de hersenen. Afhankelijk van hoe ver het kind is in staat om te blijven massale een handicap.

Lichter chocolade bevat minder gezonde stoffen

Ongeveer 50 milligram flavonoïden per 100g moet worden opgenomen in Schokoldae, zodat zij zich kunnen ontwikkelen en hun medicinale werking – in donkere chocolade is meer in het algemeen zelfs. Ter vergelijking: In een bar gemaakt van melk chocolade, minder dan 14 milliseconden zijn niet bevatten gram witte chocolade bevat geen flavonoïden. Deze stoffen worden echter ook voor de bittere smaak van de chocolade verantwoordelijk is. In veel van de producten die uw salaris is daarom verlaagd. Je op letten bij het kopen van de beste op de informatie op de verpakking.

Gezonde Wonderen Van Chocolade

Chocolade is niet alleen goed voor de Baby. Welke andere positieve effecten candy heeft op de gezondheid, ontdek je in de gallery.

© door wat wordt uitgezonden

Hamburg-harburg, 6. Februari

Geef een reactie