Waarom zou je na een vaccinatie voor een lange slaap

Die kunnen worden ingeënt, moet worden zorg er dan voor dat op één ding: het krijgen van voldoende slaap. Omdat de meest recente studies tonen aan dat mensen Die slapen na een vaccinatie te weinig, een bedreiging kan vormen voor hun succes.

Meer dan tien jaar geleden, wetenschappers waren in staat om aan te tonen voor de eerste Keer, dat de slaap ondersteunt het geheugen. Tal van andere studies hebben gefaald om dit te bevestigen, het vinden en uit te leggen.

Slaap versterkt het immuun reactie

Nu, onderzoekers aan de Universiteit van Tübingen hebben onderzoek gedaan naar een verdere verbazingwekkende aspect. Resultaat: de slaap is niet alleen ons geheugen, maar ook ons immuunsysteem wordt verbeterd, in uw mening. Zij concluderen dat we moeten slapen na een vaccinatie is niet noodzakelijkerwijs voldoende om tot verbetering van de immuunrespons van het lichaam.

In een artikel gepubliceerd In het tijdschrift Trends in de Neurowetenschappen, betogen de wetenschappers, dat de slaap van invloed op de zogenaamde T-cellen. Ze zijn voor de immuunrespons van het lichaam verantwoordelijk is. Diep fasen van de slaap lijkt het geheugen van de T-cellen te verbeteren. Vergeet niet in deze tijd, waarin virussen of bacteriën, ze moeten reageren en welke niet.

Frau wird geimpft

Niet alleen na een vaccinatie, ook tijdens ziekte, slaap is belangrijk genoeg dus dat kan ons immuunsysteem goed werkt

Als we niet slapen, dan kan het gebeuren dat het immuunsysteem zich richt op de verkeerde aspecten van de Ziekteverwekker, zegt Professor Jan Born van de Universiteit van Tübingen, een van de auteurs van de studie. Een toekomst immuunreactie zou ineffectief zijn.

Impfversager door gebrek aan slaap

Wat is het effect van de specifiek, in staat was om de Amerikaanse psycholoog Aric Prather, van de Universiteit van Pittsburgh. Hij onderzocht voor 125 volwassenen tussen de leeftijden van 40 tot de leeftijd van 60 jaar, de antilichaamrespons na Hepatitis B-vaccinatie. Alle onderwerpen hadden zijn ingeënt, als in de vaccinatie-schema geleverd, drie keer. In 18 deelnemers, de vaccinatie is niet aanbevolen – ze had geen beschermende antistoffen.

De reden Prather ziet in het gebrek aan slaap van de onderwerpen. Veel Impfversager had geslapen, gemiddeld minder dan zes uur. Het is ontstaan uit hun Slaap agenda ‘ s. Die sliep ‘ s nachts minder dan zes uur, verhoogd het risico van een niet-immune respons op een vaccinatie met een factor van 11.5.

Het ontbreken van een antilichaam reactie kan verklaren waarom de weergave van Prather ook waarom mensen met te weinig slaap zijn meer vatbaar voor infecties. Misschien het lichaam kan in deze korte tijd, slechts een paar antilichamen. De gebruikelijke duur van de slaap van een volwassene tussen de zes en 9,5 uur. De slaap artsen aanbevolen duur van de slaap is van zeven uur tot acht uur.

Hamburg-harburg, 30. September

Geef een reactie