Waarom worden Slim in de jaren ‘ 70 was makkelijker

Jugendliche in den Siebzigern in einem Auto
Met hetzelfde aantal Calorieën en de lichamelijke activiteit van volwassenen werden in de jaren 1970 en 1980, de slankere, een nieuwe studie toont aan dat de volwassenen van vandaag vinden het moeilijker om slank te blijven als dezelfde leeftijd in de jaren 1970 en 1980 – ook als je hetzelfde aantal Calorieën, en gewoon een heleboel van Sport, toont een recente studie.

Veranderd zijn de criteria die van invloed zijn op ons gewicht, in de afgelopen decennia? Dit probleem Amerikaanse wetenschappers waren in hun huidige studie.

Om dit te doen, ze geanalyseerd hoe de BMI (Body Mass Index) van de volwassenen van vandaag in vergelijking met de volwassen in de jaren 1970 of 1980 – met dezelfde calorie-inname en dezelfde fysieke activiteit.

De BMI vergelijking op dezelfde manier van voeding, beoordeelde de onderzoekers gebruik van gegevens van 36,400 Amerikanen, sommige van die verzameld werden in het kader van de National Health and Nutrition Survey (NHANES) tussen 1971 en 2008. Om de fysieke activiteit van de respondenten van het leren tussen 1988 en 2006 gegevens verzameld van over de snelheid van 14.400 volwassene in de voorkant van de wetenschap.

We worden steeds dikker, zonder het eten van meer

Uit de evaluatie bleek dat Met dezelfde inname van calorieën en voedingsstoffen, evenals de fysieke activiteit, de BMI van een Persoon die in 2006 werd een gemiddelde van 2,6 punten hoger dan dat van leeftijdsgenoten volwassene in 1988.

Onze studie suggereert dat een veertig jaar oud vandaag moet minder eten en meer bewegen als een veertig jaar oud, in 1971, om niet om gewicht te winnen, zegt de studie auteur Prof. Jennifer Kuk. Maar het toont ook aan dat er andere factoren dan een dieet en lichaamsbeweging, die bijdragen aan de toename van obesitas.

Wat zijn de factoren die invloed hebben op ons gewicht?

Wat is het precies, bij deze factoren is nog niet opgehelderd. De onderzoekers suggereren echter dat drie aspecten spelen een rol: ten eerste, we zijn vandaag meer chemische stoffen, bijvoorbeeld in de verpakkings-en Insectenwerende middelen worden blootgesteld, die interfereren met onze hormonale processen, en dus gewicht, zou kunnen leiden tot een toename. Ten tweede, het aantal voorgeschreven medicijnen is toegenomen sinds de jaren 1970 en 1980. Een aantal van hen, met name antidepressiva, kunnen patiënten te verhogen.

Tot slot, de darmflora van mensen in de industrie zou hebben Naties, volgens de wetenschappers in de laatste decennia veranderd. De darmflora van invloed op het gewicht, al tal van studies. Zoals in het geval van een normaal gewicht en Overgewicht in andere en meestal minder darmbacteriën. Als de vleesconsumptie per hoofd is gestegen en de massa van het dier is toegenomen het preventieve gebruik van antibiotica, steeds meer antibiotica in de darm van de consument – en lange-termijn schade aan de darm flora.

Het afzien van vlees uit de bio-industrie een impact kunnen hebben, daarom positief op het gewicht. Verder onderzoek toonde onlangs aan dat voedsel zoals gerst en droog te bevorderen pruimen van een gezonde darmflora. Wat diëten beloven het meeste succes.

Hamburg-harburg, 6. Oktober

Geef een reactie