Waarom vet beschermt tegen dementie

Dicker und dünner Mann
Obesitas met vele ziekten. Om te beschermen tegen dementie, het lijkt te zijn, maar een nieuwe studie zet alles in vraag, wat was er eerder over dementie bekend. De Theorie: Obesitas houden van de ziekte. Er is echter een zwak punt.

Een goede reden voor, een paar extra kilo ‘ s te koop: Die is van middelbare leeftijd met overgewicht, het risico van dementie, vergeleken met een normaal gewicht zijn 30 procent lager. In het geval van ondergewicht, het risico stijgt met ongeveer een derde.

De resultaten van de grote studie die onlangs werd gemeld in het tijdschrift Lancet Diabetes en Endocrinologie gepubliceerd, hebben verrast, zelfs de wetenschappers zelf. Je schrijft: tot nu Toe, is bedrieglijk beweren dat het Overgewicht hebben een hoger risico op het ontwikkelen van Dementie. In werkelijkheid, blijkt dat het hogere gewicht beschermt zelfs.

Overgewicht beschermt tegen dementie

Volgens de studie, mensen van middelbare leeftijd (40 jaar en ouder) met een BMI van onder de 20, de hoogste risico. Uw kans op de ontwikkeling in de loop van het leven op dementie, is gestegen van 34 procent in vergelijking met mensen met een BMI tussen 20 en 25. En deze Trend zet zich voort. Mensen met een BMI van meer dan 40 professionals aan te spreken met een waarde van morbide obesitas had 29 procent lager risico op Dementie. Hier kunt u berekenen wat uw BMI.

Onze resultaten suggereren dat Artsen, gezondheid wetenschappers en politici moeten nadenken over hun Kennis over dementie en Obesitas is fundamenteel, zegt Professor Stuart Pocock, één van de auteurs van de studie. U zult begrijpen dat op een dag waarom dit het geval is, zou het opent geheel nieuwe mogelijkheden voor de behandeling van dementie.

In tegenstelling tot alle eerdere bevindingen

Voor hun studie, de onderzoekers de gezondheid van de gegevens van twee miljoen mensen uit het verenigd koninkrijk. U kunt alleen zoeken naar de verbinding tussen de BMI en de dementie – verklaringen over de oorzaken u kan niet voldoen aan de op basis van de gegevens. Studieleider Dr. Nawab Qizilbash vertelde de engelse Guardian: We hebben dit resultaat, dat overschaduwd alle eerdere studies. We moeten ons afvragen of er is een andere verklaring.

In hun studie, de wetenschappers vermoeden dat een dieet, lichaamsbeweging, erfelijke factoren, of het gewicht zou kunnen spelen veranderingen een rol spelen in de ontwikkeling van dementie. Andere studies wijzen op een invloed van Vitamine E of C. Maar dit blijft gissen.

Experts zijn sceptisch

Andere deskundigen zijn van mening dat de resultaten met de nodige voorzichtigheid. Dr. Simon Ridley, hoofd van het onderzoek bij de non-profit onderzoeksinstituut, en de Alzheimer ‘ s Research UK, zei: Veel andere studies hebben aangetoond dat Overgewicht verhoogt het risico op Dementie. Nu zien we hoe moeilijk het is om duidelijke standpunten in. Toegevoegd aan dit is dat de BMI niet per se iets over de geschiktheid van de graad van een Persoon die de verklaring. Hij voegt eraan toe: De bekendste bescherming tegen dementie, een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, het vermijden van Roken en lage bloeddruk.

Hamburg, 10

Geef een reactie