Waarom vampiers langer leven: onderzoekers ontdekken fontein van de jeugd in het bloed

Jungbrunnen im Blut
Onderzoekers hebben nu ontdekt dat er een taper van de Eiwitten in het bloed van jonge muizen. Met dit Eiwit in de spieren en de hersenen van oude muizen waren verjongd werdenUS-Amerikaanse onderzoekers, echter, oude muizen met het bloed van jonge muizen in geslaagd om te verjongen. De wetenschappers van oude dieren ingespoten met een Eiwit dat zij hadden gevonden in het bloed van jonge muizen. De ontdekking van de conus van het Eiwit kan blijken te zijn een echte fontein van de jeugd voor oude mensen. Echter, ondanks de verbazingwekkende effect dat de onderzoekers nu waarschuwen dat de resultaten zou kunnen leiden tot een vampier cult. Praxisvita.de een samenvatting van de resultaten van de studies.

Onderzoekers van de Harvard Universiteit en de Universiteit van Californië in geslaagd met behulp van bloed, tekenen van veroudering bij muizen om te keren. In dit geval, het bloed van jonge muizen is geïnjecteerd in de oudere dieren. In het bijzonder had er gewoon op deze manier, de spieren en de hersenen van oude dieren, schreef de artsen. Het uitgangspunt was de ontdekking, dat in het bloed van jonge muizen van een specifiek Eiwit was gelegen, dat was niet in het bloed van oude dieren is niet op te sporen. De verbluffende resultaten werden gepresenteerd aan het begin van de week in een totaal van drie studies.

Je moet vinden van de fontein van de jeugd?

De onderzoekers legde verder uit dat het binnenkort mogelijk is om te verjongen door middel van bloedtransfusies, mensen, omdat de vereiste taper Eiwit kan al worden in het bloed van jonge mensen aangetoond.

De ontdekking zou kunnen blijken te zijn een fontein van de jeugd voor de mensheid. Want met de spieren en de hersenen, de artsen in staat zou zijn om te regenereren precies de regio ‘ s die bijdragen aan een waargenomen verouderingsproces.

Waarschuwing-vampire-cultus

De onderzoekers waarschuwen voor een ‘bloed-frenzy, die kan worden geactiveerd door het bericht. Professor Rubin is Directeur van de Afdeling van Translationele geneeskunde, Harvard Stem Cell Institute – adviseert in een Verklaring voor de Krant de Boston Globe sterk dat oudere mensen beginnen te lopen, en het bloed van jonge mensen, met de bedoeling het is om te assimileren. Hij was zelfs de Oudste in zijn Team, en kan natuurlijk begrijpen de wens voor de jeugd. Maar een vampier cult toch moet worden voorkomen

Hamburg-harburg, 6. Mei 2014

Geef een reactie