Waarom schokt mijn Baby in mijn slaap?

Schlafendes Baby
Een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling van uw baby neemt plaats in je slaap.Hoe zoet, het is een droom! In feite, baby ‘ s twitch, maar om een andere reden in zijn slaap. De praktijk Vita weet de oorzaak.

Iedereen die heeft waargenomen een baby om te Slapen, wit: De Kleine aardverschuiving in zijn slaap vaak samen met de handen naar de onzichtbare lokken, of wiebelen met de tenen. Dat lijkt een bijzonder spannende droom zou kunnen hebben, in werkelijkheid, een grote invloed op de motorische ontwikkeling van de baby. Amerikaanse onderzoekers hebben het Trillen onder het vergrootglas. De wetenschappers Mark Blumberg van de faculteit psychologie en neurowetenschappen aan de Universiteit van Iowa geloven dat het onbewuste Twitch tijdens de REM-fase van de slaap circuits in de hersenen van de baby te worden ingeschakeld, waarbij de Baby met zijn ledematen en hun functies.

Verbindingen tussen de Spiertrekkingen en sensorische-motorische vaardigheden

We beginnen met de fascinerende verbanden tussen de Spiertrekkingen en de ontwikkeling van specifieke vaardigheden van de baby te observeren, zegt Blumberg in een mededeling van zijn Universiteit. En werkelijk, de spiertrekkingen lijken te voorspellen, die wordt opgevat als het vermogen om de ontwikkeling van de Baby is het volgende: Nadat de kinderen zijn in staat om te houden van uw hoofd, zelfs terwijl je wakker bent, het aandeel van de contracties in dit gebied, vertelt Greta Sokoloff, een wetenschapper die was ook betrokken bij het onderzoek. Ook spiertrekkingen in de vingers en polsen, kan worden waargenomen, vooral bij baby ‘ s beginnen te grijpen naar dingen. We zijn nu op zoek naar Verbindingen, zoals deze in gebruik kan worden spiertrekkingen, de ontwikkeling van de nieuwe motor verklaringen van de vaardigheid en misschien in de toekomst, problemen in de ontwikkeling van een baby track.

Verminderde spiertrekkingen autisme voorspellingen?

Vooral een ziekte is nu in de focus van de onderzoekers: autisme. Met deze ontwikkeling stoornis ook de beweging lijkt te zijn in aanvulling op de sociale en emotionele ontwikkeling van het apparaat is beperkt. Hoewel dit vaak over het hoofd gezien, deze aandoeningen zijn essentiële problemen in de sensorische-motorische vaardigheden, vertelt Blumberg. Niet flinching autistische kinderen dan de kinderen in hun slaap? Ook deze veronderstelling moeten waarschuwen ouders tegen swaddling van hun baby, om zo stevig te wikkelen. Deze techniek wordt vaak toegepast, zodat de baby ‘ s slapen beter en niet door de ongecontroleerde spiertrekkingen (de zogenaamde Moro Reflex = plotseling strekken van de armen en het Spreiden van de vingers) uit de slaapstand worden geript. Precies, dit Reflex lijkt belangrijk te zijn voor de ontwikkeling van de baby.

Ook de spieren van de volwassenen aan te passen

Daarnaast zijn de wetenschappers vermoeden dat de spiertrekkingen in zijn slaap zijn alleen van invloed op de ontwikkeling van baby ‘ s. In feite, volwassenen lijken te profiteren van het. Blumberg vermoedt dat Volwassen lichaam zich weer door de Spiertrekkingen in de slaap, uw sensomotorische Systeem. We nemen, nemen we, we doen krachttraining en nieuwe vaardigheden te leren, zegt Blumberg. Al deze dingen vereisen een her-ijking van onze sensory-motor systeem.

Als u zich houdt aan uw Baby de volgende Keer, terwijl het trekt in je slaap, met uw handen omhoog, u kunt er zeker van zijn dat uw Baby is net leren om hard te werken bewegingen. De kleintjes, terwijl u met uw bewegingsapparaat, hebben een zoete droom, natuurlijk niet uitsluiten.

Hamburg-harburg, 07. September

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie