Waarom niet neem ik aan? Wanneer de ontsteking u vet maken

Warum nehme ich nicht ab?
Besteed aandacht aan je dieet, sporten en vraag toch: Waarom niet neem ik aan? De oorzaak van verborgen ontsteking in het lichaam van zijn vervloekt: Op de schaal niets – in weerwil van Sport en beperking in het eten. Hoe frustrerend! U kunt ook stel jezelf de vraag: Waarom niet neem ik aan? Dan is het check-out tijd als misschien een ontsteking zou kunnen worden belast.

De wil is er niet, het Gedeelte op de plaat is aanzienlijk kleiner dan normaal en sporten vaker en steeds weer vraag je: Waarom ik? In plaats van het gewicht, de Motivatie daalt.

Maak je geen zorgen, in principe, zijn ze met hun beslissing om overgewicht al op de goede weg. Maar Puur om het tellen van calorieën en het vet te demoniseren niet leiden tot het doel. Maar? Achter dit dieet ellende ontsteking van de plug. Je lijkt een daling van de blokkade en zijn het resultaat van een gevaarlijke Alliantie van buikvet, en Stress. Oorzaak en tegelijkertijd de oplossing voor beide is het bekende Duo: voeding en gewoonten van het leven, de deskundigen zoals Dr. Dr. Michael Despeghel weten in een lange tijd. Hij is een succesvol gezondheid trainer en Lifestyle Coach. Het kijkt uit over de complexe relaties in Detail, en weet je, gelukkig, de Koninklijke weg naar het ideale gewicht.

Kornflakes

Waarom niet neem ik aan? U moet veeg eerst het moderne voedsel gifstoffen zoals tarwe, suiker en alcohol uit je dagelijkse voeding

Waarom niet neem ik aan? Verborgen vet maakt dik

Zelfs als de Naam klinkt een beetje uncharming: buik vet heeft elk volk, is ook erg slim. Het is ook viscerale, of diep liggende vet wordt genoemd omdat het omringt onze interne organen, ondersteunt en beschermt u. In tegenstelling tot de rest van het vet, het heeft een veel grotere cellen (de adipocyten), en zelfs een speciaal Talent: Hij heeft een speciale Docking sites voor hormonen. Deze zijn populair met adrenaline en Cortisol, onze stress hormonen. Je voelt de buik vet aangetrokken cellen magisch! En dat is precies het Probleem: we eten meer dan we verbruiken, in het bijzonder, veel suiker in de Vorm van koolhydraten, vet cellen worden steeds groter en steeds verbinding is vrolijk. Wij zijn ook te lijden van mentale stress, infecties of een gebrek aan slaap zijn steeds verdeeld stress hormonen. En dat maakt je vet.

De Chaos

Helaas, Cortisol en adrenaline, hebben twee gezichten. In Stress-situaties nuttig zijn metgezellen om je te ontmoeten, maar de vette cellen, ze worden Meesters van de Manipulatie: Bij het aanbrengen op de vette cellen, verandert hun taken weg van de voortplanting van een ontsteking en slijtage. Deze verandering van koers, echter, een cascade van negatieve metabole processen. Zozeer zelfs dat onze spieren niet absorberen voedingsstoffen en energie – suiker – meer en dood. En dit is voelbaar is, voel je Je voortdurend moe, je hebt geen energie en drive zijn zwak.

Natuurlijke Ontstekingsremmers

Groenten

Aubergine, Avocado, Venkel, Wortel, Kool, Prei, Paprika, Rode Biet, Sla, Spinazie, Tomaat, Ui

Fruit

Appel, abrikozen, bessen, kersen, druiven, Papaya, rabarber, rode druiven, citrusvruchten

Granen

Amarant, Boekweit, Gierst, Bruine Rijst, Quinoa

Oliën En Vetten

Hennep-Olie, Lijnzaadolie, Walnotenolie, Koolzaadolie, Olijfolie

Kruiden

Basilicum, Gember, Kurkuma, Marjolein, Mierikswortel, Kruidnagel, Peterselie, Salie

Noten, Zaden, Pitten

Kokosnoot, Pompoen Zaden, Amandelen, Maanzaad, Zonnebloempitten

Het Sneeuwbal Effect

Omdat de spieren niet langer absorberen de suiker, de vraag blijft: Waar te zijn? Het vetweefsel op de buik en biedt zichzelf aan als een praktische opslag faciliteit. Het is altijd open dag en is blij om te nemen en te veel suiker. Het indienen van zijn kracht. De vetcellen worden letterlijk vetgemest, en zal produceren gelukkig meer en meer inflammatoire stoffen.

Waarom niet neem ik aan? Dubbele dramatisch

En er is nog te lijden: onze natuurlijke schild – het immuunsysteem. Aan hem, de ontsteking te maken is enorm. Permanent tot het immuunsysteem terugtrekking van de cellen en tegen de schijnbare dreiging te bestrijden. Deze inspanning is niet zonder gevolgen: De verdediging is zo druk bezig dat ze niet in staat om te gaan met veel van de nieuwe ziekteverwekkers. Virussen en bacteriën hebben dus een gemakkelijk spel, in ons lichaam uit te breiden en bijkomende ontstekingen en infecties trigger. Dit kan niet genezen correct, ze zijn vergelijkbaar met een smeulend vuur. Artsen spreekt dan van verborgen of stil ontsteking. Ze verzwakken ons immuunsysteem en het bevorderen van veel serieuze ziekten, zoals een hartinfarct, Diabetes type II en kanker. Ook, natuurlijk, de vet-en suikerstofwisseling en verward, als de Inflammatoire mediatoren van weefsel uit het vet. De Chaos in het lichaam is perfect.

Waarom niet neem ik aan? De Uitweg

Hoe is nu in staat om een doorbraak te bereiken in de beste? Het is cruciaal dat je verbannen van de moderne voedsel gifstoffen zoals tarwe, suiker en alcohol uit je dagelijks dieet, adviseert Dr. Dr. Despeghel. Deze zijn meestal goede maaltijden en verwerkte producten vermomd in, zoals Pizza ‘ s, vis-sticks, aardappel salade of fruit yoghurt. Als een eerste stap, onze expert adviseert om de ontwikkeling van de juiste ‘Mind-Set: Maakt u bewust van wat je echt (!) alle voedsel en de meeste van alle, wat precies is inbegrepen. Omdat mindfulness begint met het Selecteren – en de bewuste keuze van wat er op je bord! Dit beroep op het bewustzijn is niet toevallig: 90 procent van de mensen niet geloven, eet een gezond dieet, doe het maar.

Obst und Salat

Vooral groenten, fruit, salade, wilde planten, taugé en verse kruiden zijn goede bronnen van antioxidanten. Dit zal uw lichaam helpen in de strijd tegen ontstekingen

Mark

In het geval van de Anti-inflammatoire dieet zijn weggelaten, al het eten met het eten toxines voor over vier weken. Door middel van deze terugtrekking, geef je je metabolisme een duidelijk Signaal en het starten van een soort Reset: De vette cellen krimpen, omdat het huidige aanbod ontbreekt. Want als een Mini-Versie, die je kunt doen zo veel schade, omdat het leidt tot minder inflammatoire stoffen. Dat is een opluchting en met uw geest! Ook is het immuunsysteem gaat weer terug naar de adem in, want van de eeuwige Alarm afneemt door de war vet cellen. U ondersteuning van uw promotie, bovendien, door het eten van anti-inflammatoire voedingsmiddelen. Vooral groenten, fruit, salade, wilde planten, taugé en verse kruiden zijn goede bronnen van antioxidanten. Deze secundaire plantaardige stoffen vangen vrije radicalen en helpen je lichaam in de strijd tegen ontstekingen, adviseert Dr. Dr. Despeghel. En – dit is het bijna vanzelfsprekend beweging doet de Rest voor het verminderen van stress hormonen en energie verbruiken in plaats van ze op te slaan. Doet u met uw fitness training en dus op – en de vraag Waarom ik niet geloof behoort tot een ding van het verleden!

Geef een reactie