Waarom moet ik een stappenteller?

Schrittzähler
Stap teller wordt berekend op basis van de afgelegde afstand en de verbruikte KalorienOb wandelen, Joggen of gaan voor een wandeling: de oefening zal het versterken van onze gezondheid. Een stappenteller motiveert om meer routes te voet en gedocumenteerd op de prestaties. Maar hoe, precies, de apparaten zijn? En waar op het lichaam dragen van hen? De praktijk Vita legt.

Wat is een mechanische stappenteller?

Met een mechanische stappenteller, stappen kunnen worden gerekend, bijvoorbeeld, lopen, lopen of Wandelen. In een metalen bal of een kwik bubble. Zowel reageren op de bewegingen bij het lopen. Elke beweging wordt geteld als een stap. Niet altijd, daarom worden beschouwd in een mechanische stappenteller alle stappen precies. De mechanische stappenteller moet worden bevestigd aan het lichaam.

Hoe werkt een elektronische stappenteller?

De moderne, elektronische stap tellers hebben In een 3-D Sensor. In tegenstelling tot de eenvoudige stappentellers, elektronische apparaten zijn in staat om onderscheid te maken, of het is werk of andere bewegingen. De resultaten zijn daarom nauwkeuriger dan de beoordelingen van mechanische stap tellers. Het Goede: het Geval van een elektronische stappenteller geen pauze tijden zijn niet meegeteld, omdat de stap-voor-mes geregistreerd, indien de gebruiker blijft staan.

Schrittzähler am Hosenbund

Moderne stap tellers kunnen op het lichaam gedragen worden. Kunt u een stappenteller aan kleding

De moderne stappenteller kan op het lichaam gedragen worden: In je rugzak, tas, zak, riem, ceintuur. Kunt u een stappenteller aan kleding. Bij het kopen, zorg ervoor dat het een stevige Clip is opgenomen in de omvang van de levering.

Uw stappenteller registreert alle dagelijkse werk, is het belangrijk dat het is klein en comfortabel, zodat u kunt dragen de hele dag. Zorg dat het Beeldscherm is nog steeds goed.

Wat kun je meten met een stappenteller?

Eenvoudige apparaten, alleen het aantal stappen en de afstand te meten. Veel van het volstaat, om te leiden van een gezondere levensstijl of om gewicht te verliezen. Door de manier: Wie gaat 15 stappen brandwonden één calorie.

Moderne stappenteller kan berekenen op basis van de stappen en de afgelegde afstand en de verbruikte calorieën of vet verbranding. Het gewicht van de gebruiker, geslacht, leeftijd, en grootte moet invoeren

Iedereen die schijven regelmatig sportieve activiteiten, maar ook als het Gaat om vast te houden, moet u een stappenteller die onderscheid kan maken tussen de vorm van de beweging. Vooral bij het uitvoeren van, de slaglengte en de consumptie van calorieën variëren. Met de Training modus kunnen de gegevens worden geanalyseerd los van elkaar en niet met de normale dagelijkse stappen gemengd.

Vele modellen opslaan van de gegevens op de stappenteller zal slechts voor een beperkte periode (meestal 7-30 dagen). Daarna worden de diensten kunnen niet meer worden teruggevonden in de loop van de tijd. Moderne stap tellers kunnen worden aangesloten via een USB-kabel aan op de PC. Op deze manier worden de opgeslagen gegevens kunnen worden verzonden en geëvalueerd.

Wat is een stappenteller Apps kunnen?

Als je een stap tegen een veel extra Ballast, kunt u het downloaden van een bijbehorende App op je Smartphone. 10 000 stappen worden als een dagelijks doel Is bereikt, klinkt een Signaal.

Schrittzähler App

Als u een stappenteller te veel Ballast, kunt u het downloaden van een bijbehorende App op uw Smartphone

Waarom 10.000 Stappen?

10 000 stappen komen overeen met wat ons lichaam nodig heeft dagelijks beweging te blijven gezond. Prof. Pericles Simon, head of sports medicine aan de Universiteit van Mainz, legt uit: De mens is eigenlijk gebouwd voor zeer grote afstanden. Echter, door de moderne manier van leven beweging is nauwelijks in ons dagelijks leven. Op zijn minst is zij niet meer in het normale leven gepland, en nu moeten we kijken hoe we dat kunnen compenseren.

Het is heel goed mogelijk om te gaan op de dag van 10.000 stappen, als je aandacht bewust te zijn van, en de auto links te staan, verder weg parken, een Station eerder met pensioen gaat of in de avond weer voor een wandeling. Voor 1000 stappen die u moet, volgens deskundigen, ongeveer tien minuten.

Geef een reactie