Waarom maak je je boos geen Sport moet

Sportliche Frau am Strand
Die ongerust is, moet in de sport liever niet gaan tot het uiterste te gaan sporten is voor veel mensen de beste oplossing om abreact. Waarom is dit niet altijd een goed idee en wanneer je moet trainen, en kan zelfs gevaarlijk zijn, hebben de onderzoekers nu ontdekt.

Ongerechtvaardigde kritiek van de baas, Problemen met instanties, gewapend met de Partner, vrienden, ouders, of kinderen: Een inspannende Training voor veel mensen is de beste manier om stoom af te blazen. Onderzoekers aan de McMaster University in Canada waarschuwen, maar nu op de rand van de complete verbranding van jezelf uit. Dienovereenkomstig, de combinatie van fysieke inspanning en negatieve emoties kan verhogen het risico op een hartaanval.

De onderzoekers geanalyseerd in hun studie, die onlangs werd gepubliceerd in het tijdschrift Circulation, met behulp van gegevens van meer dan 12.000 hartaanval patiënten (gemiddelde leeftijd 58) uit meer dan 52 landen. De deelnemers werden gevraagd een vragenlijst om informatie te geven over uw gemoedstoestand en sportieve activiteiten, een uur voordat de eerste symptomen zich voordoen en de dag voor de hartaanval.

Combinatie van sport en negatieve emoties verdrievoudigt het risico op een hartaanval

De onderzoekers kwamen tot de conclusie dat een harde training en negatieve emoties hebben vergelijkbare effecten op het lichaam. Deze omvatten, bijvoorbeeld, een hogere hartslag, een onderbroken doorbloeding en trage doorbloeding. Deze beide factoren verhogen het risico van het lijden aan een hartaanval, Dubbele Kamers, onafhankelijk van andere risicofactoren, zoals leeftijd, gewicht, hoge bloeddruk en. Het onderzoek laat ook zien dat een combinatie van de twee factoren die het drievoudige van het risico verdrievoudigd.

Studie auteur Andrew Smyth benadrukt, maar dat lichaamsbeweging heeft veel voordelen voor de gezondheid. Dus het beschermt tegen spierafbraak en verhoogde cholesterol. Ook borstkanker en kanker van de dikke darm met de Sport. Echter, we raden aan dat mensen die in het bijzonder zijn boos of van streek en Sport wilt uitleven, niet over uw gebruikelijke training maatregel moet gaan, legt Smyth.

Ondanks Training s ontspannen – dat is hoe het werkt

Muziek

Ontspannende muziek na afloop van een training zorgt ervoor dat de regeneratie begint sneller en de polsslag is snel verlaagd.

Acupressuur

Op de hoogte van de linker binnenste nagelbed hoek afwisselend medium tot sterke druk op, drie minuten.

Soul-Food

Een banaan in de voorkant van de Sport in een ontspannen, rustige en vrij van stress.

Hoe je ontspannen kunt onmiddellijk, lees hier.

Hamburg-harburg, 13. Oktober

Geef een reactie