Waarom kinderen in bomen moeten klimmen

Kind klettert auf Baum
Wanneer kinderen in bomen klimmen: onnodige risico ‘ s of belangrijke ervaring?Een studie toont aan dat kinderen moeten spelen riskant om het ontwikkelen van een gezonde. Wat helpt het, als u hebben het schuurde zijn knie, of een buil, vertelt apotheker Daniela Haverland.

Door de bossen, over muren, balans en bouwen grotten. Dat was lange tijd een belangrijk deel zijn van een gelukkige Jeugd. Dat is nu veranderd. Veel van de kinderen aan het spelen zijn bijna uitsluitend thuis. Want ze hangen in de voorkant van de Computer en de spelcomputer, maar ook omdat de ouders van vandaag zijn vaak bang dat hun kinderen pijn doen buiten.

Kinderen moeten gevaarlijke spelletjes

Maar blijkbaar hoeft u uw kinderen met een slechte dienst – dit is de conclusie van een studie die Onlangs werd gepubliceerd in het tijdschrift International Journal of Environmental Research and Public Health, tenminste. Het Team van de studie leider Mariana Brussoni samengevat de resultaten van de 21 studies. Uw doel: om Een antwoord te geven op de vraag of de zogenaamde riskante spelletjes voor kinderen zijn slecht of goed voor de gezondheid van de kleintjes.

We waren in staat om uit te vinden dat de omgevingen waarin kinderen riskant kan spelen, stimuleren van sociale interactie, creativiteit, kracht, Beweging, stimuleren en hebben een belangrijke rol in de ontwikkeling van de persoonlijkheid spelen, zegt Brussoni. De resultaten tonen ook heel duidelijk dat die games het versterken van de gezondheid van de kinderen. Ze beschermd, bijvoorbeeld tegen Overgewicht en ziekten als Diabetes of hart problemen, maar ook psychische problemen, zoals depressie.

Niet klimmen gevaarlijk is

Geruststellend voor ouders: Self-activiteiten, zoals Klimmen op muren of bomen, niet met een groter risico op botbreuken en andere ernstige verwondingen.

Van de nota, in staat waren om het aantrekken van de onderzoekers van hun bevindingen: kinderen moeten de kans krijgen om te spelen in een wilde omgeving. In dit geval moeten de ouders houden de jongere kinderen in het bijzonder – maar ook gewoon niet doen dat niet meer. Dit betekent dat je moet de kinderen alleen laten om te spelen en gewoon toe te voegen aan dat, als ze hulp nodig hebben. Kortom, de toestand van de gezondheid en het gedrag van meer dan 50, 000 kinderen waren ingeschreven in de 21 onderzochte studies.

Interview: Wat helpt krassen en deuken?

Hoe kan ik de behandeling van kleine verwondingen goed?

In Het Interview:

Daniela Haverland,

Apotheker in Reinbek bij Hamburg,

Zwaar verontreinigde wonden moet worden schoongemaakt in ieder geval. Het is zeer belangrijk om bij het Zand, het Vuil, de aarde. Dit gaat het beste met water. Als ik een kleine splinter in de wond, is het zinvol om het gebruik van een pincet uit te trekken. Na dat, kunt u het desinfecteren van de wond en dan een pleister op te plakken. Ik denk dat de Speeltuin is ook enorm belangrijk is, is Arnica. Arnica is een homeopathisch middel, wat is er in de Vorm van Korrels, en zalven. Ik denk dat het een zeer belangrijk middel in onmiddellijk te helpen

Hoe werkt Arnica?

Arnica is een medium voor extern en intern gebruik. Het heeft een hemostatische en wond-genezing. Ik denk in het bijzonder de innerlijke toepassing is heel nuttig, want dan hebben de kinderen op tijd worden afgeleid, als je zuigen op de kralen. Uitwendig kan het gebruikt worden als een zalf toe te passen. Het moet speeltuinen.

Wat ik zou moeten hebben op de Speelplaats als een Unfallset?

Het Water is niet alleen goed voor het Drinken, maar ook om wonden te wassen. Zou het altijd moeten zijn. Een desinfecterende spray, een patch en de eerder genoemde Arnica korrels te helpen direct. Dit is Een Heel belangrijk, ik denk ook dat Calendula. Ik zou gebruik maken van het huis als gevolg van het medium, omdat het ook heeft wondhelende en ontsmetten.

Geef een reactie