Waarom kan ik geen bloed zien?

Frau hat sich in den Finger geschnitten
Voor sommige mensen een snee in een Vinger, Misselijkheid, of zelfs Flauwvallen aanblik van bloed-trigger en de poten zijn zwak en het uitzicht wazig is: Wie kent dit gevoel, is een van de twee tot vier procent van de bevolking, zal flauw als ze bloed ziet. Maar waarom is dat zo? Deze puzzel stelt artsen voor een lange tijd.

40 procent van alle mensen op een bepaald punt in je leven swoon. Het kan lichamelijke oorzaken hebben, zoals een ernstig bloedverlies – maar het kan ook gebeuren schijnbaar zinloos, zoals het geval is met de bloed-fobie. Getroffen mensen kunnen staan van de aanblik van bloed – zelfs een kleine snede in de Vinger kan leiden tot een Flauwte spreuk, voor sommigen is het genoeg om te lezen het woord bloed in een roman.

Wat gebeurt er in het Flauwvallen?

Wanneer we opstaan, de kracht van de zwaartekracht, het bloed loopt naar beneden – het risico dat de hersenen minder voeding verhoogt effectief. Normaal gesproken, het lichaam reageert in een flits op deze verandering in de Situatie: De hersenen is opgevallen is de verminderde bloedtoevoer naar het bovenste deel van het lichaam en stuurt chemische signalen naar de bloedvaten in de benen en het bekken. Deze vernauwen en de kracht van het bloed omhoog te stromen en om te voorzien in de romp en hoofd beter.

Echter, bij mensen die aanvallen, Flauwvallen, zijn de chemische signalen niet sterk genoeg is en de melding vernauwen de bloedvaten. Als een resultaat, het bloed verzamelt zich in het onderste deel van het lichaam en de bloeddruk daalt langzaam. Toen gebeurde, iets dat een snelle daling van de bloeddruk veroorzaakt, wordt de Persoon bewusteloos is. Het Probleem van een slechte bloedcirculatie in het bovenste deel van het lichaam is opgelost, omdat de Getroffen persoon ligt plat, en de bloedstroom terug naar de hersenen.

Waarom bij sommige mensen de ogen van het bloed als een trigger voor deze snelle daling van de bloeddruk niet voldoende is, is nog niet duidelijk vastgesteld – er zijn verschillende theorieën bestaan, echter.

De Spelen Dode Theorie

Sommige experts zijn van Flauwvallen doet denken bij het zien van bloed op de dood van sommige diersoorten, het bevriezen in gevaarlijke situaties. In de loop van de Evolutie, flauwvallen kan worden over veldslagen, zijn nuttig als je bedoeld dat mensen werden vermoedelijk dood is en niet meer gevochten.

Het Bloed Stop Theorie

Andere wetenschappers van het bloed fobie van een slechte werking van de hersenen, die ontstaat door het natuurlijke beschermingsmechanisme van het lichaam: het is eigenlijk een sterk verlies van bloed, de bloeddruk is in eerste instantie gehandhaafd, de levering van de vitale organen. In het geval van een bloed-verlies van 30 procent, maar het lichaam reageert en verlaagt de bloeddruk, zodat er minder bloed uit de pan ontsnapt.

In het geval van mensen die al bij de aanblik van bloed flauwgevallen, krijgt de opdracht om de bloeddruk te verlagen ten onrechte veel te vroeg of onnodig.

De Trauma-Theorie

Een verdere theorie leidt terug naar het bloed fobie op traumatische ervaringen in de Kindertijd of adolescentie – zoals hun eigen ernstig letsel of een ernstig verlies van bloed in het geval van een verbonden Persoon. Bovendien, sommige studies geven aan dat een bloed-fobie van de ouders doorgegeven aan hun kinderen, zodat kan worden geleerd.

Kun je voorkomen dat je Flauwvallen?

Wie is gevoelig voor flauwvallen, epileptische aanvallen, kan worden voorkomen door het forceren van het lichaam te pompen bloed naar het hoofd. Het Kruisen van de benen en het Spannen van de spieren in de benen en de billen is geschikt, bijvoorbeeld. Beter nog, ga naar een Crouch – het bloed wordt geperst uit de benen en de buik in het hoofd. Wie weet op voorhand dat een kritieke Situatie dreigt, moet je drinken 20 tot 30 minuten vóór, halve Liter water, want dat stimuleert de bloedvaten samentrekken.

© door wat wordt uitgezonden

Hamburg-harburg, 3. Mei

Geef een reactie