Waarom hete thee is gevaarlijk

Eine Frau trinkt Tee
Thee is gezond – als hij niet dronken warme zal hete thee kan leiden tot kanker en vele andere gezondheidsproblemen. Hoe je jezelf kunt beschermen optimaal kunt u hier vinden.

40 procent van de thee-drinkers hun warme drank is vaak te warm voor. Dit toont een studie in het verenigd koninkrijk, dit ongeduld kan ernstige gevolgen hebben. Dit resulteerde in, bijvoorbeeld, studies van Iraanse wetenschappers. Voor hun studie, de onderzoekers van de Universiteit van Teheran in vergelijking met de gegevens van 300 patiënten met slokdarmkanker met die van gezonde mensen. Alle onderwerpen regelmatig dronk zwarte koffie, gemiddeld meer dan een Liter per dag.

Om de voorkeur warme thee slokdarmkanker

In hun analyse, de wetenschappers speciale aandacht besteed aan het feit, welke temperatuur het ook is, de proefpersonen dronken hun koffie.

Het resultaat: de onderwerpen van uw koffie met een temperatuur van 70° C of meer dronken, beïnvloed acht keer zoveel kans te hebben slokdarmkanker zijn als die hem tot 65° of minder af te koelen. Een water temperatuur van 65° tot 69° geleid tot een verdubbeling van het aantal gevallen van de ziekte.

Een ander resultaat van het Onderzoek: Wie is het wachten op minder dan twee minuten met de Drank, na de thee werd ingeschonken, de ontwikkeling van een vijf keer het risico van slokdarmkanker, zoals mensen die staan te wachten vier of meer minuten.

Artsen vermoeden dat de hete vloeistof zal schade aan het oppervlak van de slokdarm. Dan, een reparatie van de cellen – dit kan leiden tot mutaties en dus tot kanker.

Niet om te drinken 4 meer redenen thee is te heet

Vernietigd Smaakpapillen

Smaakpapillen zijn ui-huid-achtige structuren op het slijmvlies van de mond. In hen, de zintuiglijke cellen, die we waarnemen wat wils. Warme dranken smaakpapillen worden beschadigd en sterven. Het resultaat: een beperkt gevoel van Smaak.

Neus bloedt

Die lijdt vaak bloeden onder de neus moet worden, met warme dranken vooral voorzichtig. Omdat de kabels van de opstijgende damp, de bloedvaten in de neus uit te breiden en worden meer gevoelige – en dat is bevorderlijk voor het bloeden, de vorming van de neus.

Tand schade

Na een winterse wandeling in de vrieskou, moet je niet halen van de hete thee: Door de temperatuur, kleine scheurtjes in het oppervlak van tanden kan worden veroorzaakt verschil, waardoor de tanden gevoelig voor pijn.

Irritatie van de huid

Bij mensen met rosacea – huid-ziekte met inflammatoire uitslag in het gezicht – u kunt verhogen van de recidieven van warme dranken-en Vaatziekten. Sommige Getroffen om een vraag op koude dranken.

Echter, goed gekoeld drinken van thee kan helpen verlengen de levensduur van een onderzoek door de franse onderzoekers toont.

Hamburg-harburg, 25. Maart

Geef een reactie