Waarom hebben we behoefte aan Vitamine A?

Mit Karotten den Vitamin-A-Speicher auffüllen
Deskundigen adviseren wortelen te planten voedingsmiddelen, bijvoorbeeld de Vitamine-A-geheugen aan te vullen vrijwel geen enkele andere stof is voor het behoud van onze lichamelijke functies is belangrijker. Hier kunt u alles te weten komen over Vitamine A en ontdek hoe eenvoudig het is gezonder om in te wonen.

Als u over het denkt, Vitamine A is geen stof, maar een groep van stoffen. Deze groep omvat een hele reeks van stoffen die fungeren in het lichaam. De stof die de persoon moet boven alle – en dan bedoelen we als we spreken van Vitamine A, genaamd eigenlijk Retinol.

Waar komt ons lichaam Vitamine A?

Om zichzelf te voorzien van de vitale Retinol, ons lichaam heeft twee opties: hij neemt het rechtstreeks op de voeding, of hij maakt het zich van de zogenaamde Carotenen, bekend als pro-vitamine A – ook geabsorbeerd door het voedsel.

Voedingsmiddelen met een hoge concentratie van Retinol zijn dierlijke producten. Dus de lever bijvoorbeeld, van runderen, van varkens of kippen, bijvoorbeeld – de grootste Retinol-leverancier. Deskundigen raden aan: degenen Die de voorkeur geven om te vertrouwen op de plantaardige voedsel op een regelmatige basis zoete aardappelen, wortelen, pompoenen, of groene kool te eten.

Hoeveel Retinol heeft een mens nodig?

Het lichaam vergt relatief weinig Vitamine A. De dagelijkse behoefte varieert afhankelijk van de leeftijd, het geslacht en de manier van leven van een volk. Voor volwassenen geldt het volgende: Een hoeveelheid van 0,8 tot 1,0 milligram van Retinol van de dag mag niet worden overschreden. Onderschat mag worden dat de aanbevolen dagelijkse rantsoen is relatief eenvoudig te bereiken. 10 gram rundvlees lever bevatten genoeg Retinol om te voldoen aan de dagelijkse behoefte van een volwassene.

Plantaardig voedsel geven ons direct met een Retinol, maar met Provitamine A, die het lichaam moet zetten eerste. De dagelijkse dosis voor een volwassene mensen van ten minste 2.0 milligram. In het geval van de caroteen-leveranciers, zoals zoete aardappelen en wortelen voor een Portie van 100 gram is voldoende voor het ten minste – dat is ongeveer gelijk aan een wortel of aardappel. In het Algemeen, de retinol hoeveelheden variëren in voedingsmiddelen van plantaardige oorsprong meer. Dus u zou hebben om te eten, bijvoorbeeld, elke dag, ongeveer 20 abrikozen, in het nemen van adequate Retinol.

Wat gebeurt er in het geval van een Retinol Overdosis?

Mogelijk Overdosis, het is alleen door de directe consumptie van Vitamine A – dierlijk voedsel, in het bijzonder de lever, omdat de conversie van Provitamine A Retinol wordt gedreven in de consumptie van plantaardige leveranciers van lichaam gewoon afsluiten. Als u meer dan uw dagelijkse dosis Retinol, moet worden verwacht, bijvoorbeeld bij hoofdpijn, duizeligheid of Misselijkheid. Erger nog is het geval van een permanente hoge inname. Naast het verlies van lichaamshaar, chronische hypertensie, nier dreigt te falen, vergroeiingen van botten, huid, of vergroting van de lever.

Wat is Vitamine A?

De groep van Vitamine A voor het behoud van een heel scala van lichamelijke functie van de persoon die verantwoordelijk is. In het Volgende, wij inventariseren van de belangrijkste gebieden van de toepassing van Retinol in ons lichaam en wat doet het precies:

Visie

In China, Vitamine A werd gebruikt in de Vorm van lever – al 3500 jaar geleden voor de genezing van stoornissen in het gezichtsvermogen zoals nachtblindheid. De Retinol in de staafjes van het netvlies met het Eiwit Opsin, waardoor de vorming van de Sehpigment Rohdopsin genoemd vanwege zijn kleur ook wel visual paars en voor de zogenaamde cascade signaal is verantwoordelijk. Deze stuurt het licht in de ogen meer beheerde informatie aan de oogzenuw. Zelfs een klein tekort aan Vitamine A kan leiden tot een slecht gezichtsvermogen of een keratinization van de lichtgevoelige cellen.

Het Zenuwstelsel

Retinol biedt een signaal functie, gezonde zenuwcellen, in neurale structuren, zoals het perifere zenuwstelsel – dat wil zeggen het deel van het zenuwstelsel dat buiten de hersenen en van het ruggenmerg en het Centrale zenuwstelsel bestaat uit het ruggenmerg en de hersenen.

De Cellen In Het Bloed

Ook Retinol speelt voor de vorming van zogenaamde erytrocyten – de rode bloedcellen een belangrijke rol. Dit, op zijn beurt, is sterk betrokken bij de levering van zuurstof naar het lichaam en de betrokkenheid van ijzer in verschillende soorten weefsel.

Het Metabolisme Van Eiwitten

Retinol (vitamine a is een vet-oplosbare Vitamine, een onderdeel van het zogenaamde eiwit biosynthese – de productie van nieuwe eiwitten in de cellen van het lichaam – evenals de organisatie van de vetstofwisseling in de lever.

De huid en slijmvliezen

Een belangrijke taak van de groep van Vitamine A ook valt op de de groei van de cellen in ons lichaam. Dit geldt in het bijzonder voor op onze huid en slijmvliezen, maar ook op de wanden van de luchtwegen, de urinewegen en de Spijsvertering.

Het Bot

Retinol, het lichaam moet ook de opbouw en de groei van botweefsel. Na fractuur, extra Vitamine A voor een betere en snellere genezing van de beschadigde weefsel.

Seksuele reproductie

Met zijn deelname in de productie van hormonen, zoals testosteron of Oestrogeen, Retinol is een belangrijke factor voor het menselijk geslacht en de Algemene organisatie van de metabolische functies, voor de scholing van het menselijk geslacht kenmerken een rol spelen. Daarnaast is Vitamine A is een belangrijke factor voor het sperma vruchtbaarheid van een man – dat wil zeggen, het aantal, de activiteit en de vorm van de zaadcellen.

Het Immuunsysteem

Voor onze defensie is een belangrijke Retinol factor, het blijft onze slijmvliezen passen en dus de eerste barrière tegen ziekteverwekkers in de eerste plaats. Daarnaast Retinol vergroot de effectiviteit van de witte bloedcellen en het aantal anti-lichaam in de vs.

Wat gebeurt er in een retinol (vitamine a tekort?

De belangrijkste gevolgen die zich kunnen voordoen in het geval van een tekort aan Vitamine a, de zogenaamde hypovitaminose, symptomen Uitdroging – huid, haar, nagels, ogen en zo, vermindering van de gezichtsscherpte en nachtblindheid, ijzertekort, hart-en vaatziekten, een verhoogd risico van kanker in de organen die met slijmvliezen, het risico van nierstenen, onvruchtbaarheid, bijzondere waardevermindering van de zin functies – zoals het gevoel of gevoel van geur, eetlust, groei stoornissen, en defecte bot training.

Hamburg-harburg, 27. Augustus 2014

Geef een reactie