Waarom een hartslagmeter bij het Uitvoeren van zo belangrijk is

Jogger mit Pulsuhr
Een hartslagmeter is het perfecte hulpmiddel voor hardlopers toezicht te houden op hun eigen prestaties en te trainen in de optimale hartslag-zone, een hartslagmeter helpt u om te trainen effectiever. Maar het verbetert niet alleen de prestaties, maar het kan ook zijn van vitaal belang. Hoe om te bepalen wat uw Maximale hartslag is en wat hartslagmeter model voor u is van de vraag, kunnen we vertellen u hier.

Wat is een hartslagmeter?

Een hartslagmeter is voor ambitieuze joggers tot de basisuitrusting. Deze meet het aantal hartslagen per Minuut en laat het atleten, de Beste van de Opleiding en continue verbetering van haar milieuprestaties. Maar ook voor beginners een hartslagmeter is een Must. Vooral beginners maken de fout om te snel te beginnen met het hardlopen en om jezelf uit te oefenen en daarmee een risico vormen voor uw cardiovasculaire Systeem. De hartslag te meten apparaat in dit geval is het handig een rem. In het geval van een te hoge hartslag, de loper worden bewust gemaakt te vertragen van het tempo of wandelen pauze in de reeks.

Hoe werkt een hartslagmeter?

Populaire hartslagmeter bestaat uit een op de borst gedragen zender en een horloge dat zit op je pols. Op nieuwere modellen, geen borstband nodig.

De maximale hartslag – uw maximale hartslag

De hartslag is een betrouwbare constante voor de fysieke stress: Met het verhogen van de snelheid, de fysieke inspanning, en daardoor de hartslag verhoogt. Om te weten wanneer u moet schakelen naar een lagere versnelling, zodat er geen gevaar voor de gezondheid, moeten zich bewust zijn van elke loper om de maximale hartslag. De Maximale hartslag wordt vaak aangeduid als de maximale hartslag (HRmax). Het geeft het aantal hartslagen per Minuut, die kan oplopen tot een persoon in de grootst mogelijke fysieke inspanning. De maximale hartslag is van de ene loper naar de andere, en afhankelijk van erfelijkheid, leeftijd en conditie.

Voor het bepalen van uw Maximale hartslag

Door De Formule

Uw maximale hartslag kunt u bepalen door gewoon de formule:

Maximale hartslag in men: 223 – 0,9 x leeftijd = Hfmax
De maximale hartslag voor vrouwen: 226 – leeftijd = Hfmax

De bepaling van de Maximale hartslag met een formule, echter, is slechts een ruwe richtlijn bedoeld, het hangt, naast de leeftijd en het geslacht van de andere individuele omstandigheden.

Door Prestaties Diagnostiek

Het beveiligen van een prestatie-diagnose. Hier, Fitness-experts, te verzamelen met behulp van een loopband-training performance data die relevant is. Samen met de tijdens de test, is het bepaald cardiale frequenties van de actuele resultaten. Het voordeel van deze methode is dat je constant onder medisch toezicht.

Door Self-Test

De derde mogelijkheid is een self-test. Je zal moeten rennen voor 10 tot 15 minuten warm en dan 3×3 minuten in een vlot tempo. De eerste Minuut comfortabel, de tweede is van een verhoogd Tempo in het derde uit te werken. Na elke Drie minuten laden u draf twee minuten. Uit u wordt de laatste tien minuten. De hartslag, de maatregel op het einde van de laatste Drie-minuten interval is uw Maximale hartslag.

Zo belangrijk pulse horloges zijn

Waarom moet ik een hartslagmeter? Is opgeleid om een hoge hartslag, verlaging van de opleiding en de gewenste resultaten worden niet aanstaande is. Een hartslagmeter kan in het bijzonder het verhogen van uw training en helpen u om de vorm van het in de toekomst anders. Bijvoorbeeld, lange runs op een lage hartslag, zelfs als je moet gaan. Want de enige manier waarop u kunt stabiliseren de hartslag te vertragen en de bloedsomloop. Zonder een hartslagmeter veel te snel, uw fysieke mogelijkheden en uitgeput zijn na 15 minuten. In de eerste plaats voor het uitvoeren van newbies, de overschatting van jezelf. De hartslagmeter is een ideale uitgevoerd metgezel, die aangeeft wat de snelheid is geschikt voor welk type fysieke gesteldheid. Want als je dragen van jezelf constant tijdens het Uitvoeren, effect hebben op het lichaam. Het resultaat: slaap je slecht, voel me nerveus en onrustig. Een hoge intensiteit van een training kan ook leiden tot een verhoogde vatbaarheid voor infecties en irritatie en pijn in de Pezen en spieren. Om de schijn, het meetbare resultaat is een Overbelasting van een stijging van het ureum stikstof niveau, die kunnen resulteren in de gewrichten, de afzetting van urinezuurkristallen (jicht), verhoogde Ontsteking (Artritis, Diabetes, hypertensie) en een lager cholesterolgehalte.

Wat is de hartslagmeter is de juiste?

Voor Recreatieve Sporters

Voor recreatieve atleten hartslagmeter die voldoen aan alle basisfuncties – stopwatch-weergave van de hartslag en de klok. Zorg ervoor dat de hartslagmeter geeft de hartslag en biedt de mogelijkheid van een boven-of ondergrens. De hartslag moet vallen binnen het aangegeven bereik, of overschrijdt, wordt een waarschuwing signaal klinkt. In dat geval moet u zowel sneller of langzamer.

Voor Sporters

Voor ambitieuze atleten, het horloge is meer dan alleen een hartslagmeter, maar de opleiding begeleider en de controller op hetzelfde moment. Is opgeleid om een hoge hartslag, verlaging van de opleiding en de gewenste resultaten worden niet aanstaande is. Het is belangrijk dat de hartslagmeter registreert alle belangrijke gegevens tijdens het inlopen van de hartslag, afstand, snelheid en verbrande calorieën-nummer. Bij het kopen, zorg ervoor dat de hartslagmeter kunt aansluiten op een Computer, zodat u kunt analyseren van uw lopende en nieuwe doelen gesteld.

Geef een reactie