Waarom de sigaret smaakt het bier en

Bier und Zigarette
Bier en een sigaret bij elkaar horen – de reden voor deze onderzoekers hebben nu ontdekt, veel rokers weet je, de typische Partij-sigaret. Zelfs als je niet rookte de hele dag nauwelijks het eerste biertje geopend, men wil een sigaret. Nu hebben onderzoekers van de redenen.

Zo ver, de goede oude gewoonte was er verantwoordelijk voor dat het Roken in combinatie met alcohol. De typische Partij-of sigaret van de sigaret, de smaak van een glas rode wijn. AMERIKAANSE onderzoekers hebben nu ontdekt dat het niet de airconditioning alleen al is de reden voor het Verlangen naar een sigaret. Integendeel, het is de alcohol die maakt het afzien van sigaretten is zo moeilijk.

In een onlangs verschenen studie, een Team van artsen van het Roswell Park Cancer Institute in New York en de Universiteit van Californië in San Francisco onderzocht de Nicotine-gehaltes van de patiënten die werden op hetzelfde moment, omdat van alcoholisme in behandeling. De waarden werden gemeten na de eerste afstand van alcohol, en de vier en zeven weken na alcohol terugtrekking. Het bleek dat de consumptie van alcohol versnelt de Nicotine van de stofwisseling en het lichaam vraagt dus snel na meer nicotine.

Zonder alcohol, de sigaret smaakt alleen maar half zo goed

Onze studie heeft aangetoond dat chronisch overmatig alcoholgebruik kan leiden tot een versnelling van de nicotine van de stofwisseling. Dit zou een reden kunnen zijn voor het lage Tarief van succesvolle nicotine-Onttrekking aan alcoholisten, gespeculeerd Maciej Goniewicz, een Senior auteur van de studie. Een andere belangrijke bevinding was dat de Nicotine metabolisme vertraagd, zodra het Roken met het Drinken stopt, voegt Goniewicz. De bevindingen kunnen worden in de toekomst van belang om te begrijpen waarom stoppen is zo moeilijk.

Dus Neal Benowitz, Co-auteur van de studie en Professor in de geneeskunde aan de Universiteit van Californië in San Francisco, voegt er aan toe dat de studie kan belangrijke gevolgen hebben voor het begrijpen van het Roken gedrag en de verbetering van de nicotine-ontwenning maatregelen voor huidige en voormalige alcoholist. Het kan ook een betekenis hebben voor de timing en de keuze van stoppen-met-Roken programma’ s in het geval van genen van alcoholisten sturen, voegt hij toe.

De studie legt ook uit waarom je rookt bij feesten en Partijen. Want zelfs in het geval van Niet-alcoholisten consumptie van alcohol kan invloed hebben op de stofwisseling. Die mag niet roken van sigaretten, maar op de lange termijn het gebruik van alcohol, moet alleen een beetje geduldig zijn. Omdat de evaluaties van de wetenschappers bleek ook dat al vier weken volgens de verklaring van afstand van alcohol of Nicotine stofwisseling weer normaal.

Als Detox, dan rechts

Wat kunnen we trekken uit het onderzoek: Als je iets wilt doen Goed voor je lichaam, door je te stoppen met Roken, doe het goed en je ook weglaten van de alcohol. Wanneer de Nicotine metabolisme zich hersteld heeft na vier weken, is het toegestaan een of twee bier met mate.

Hamburg-harburg, 23. Mei

Geef een reactie