Waarom bent u te testen pepermunt thee moet drinken

Eine Tasse Pfefferminztee
Pepermunt thee verbetert het geheugen, toont een recente studie in het verenigd koninkrijk vol concentratie en de maximale prestaties – dit is voor een belangrijk examen is essentieel. Maar hoe bereik je deze toestand? Heel eenvoudig, met een Kopje thee.

Een Kopje kruiden thee kan concentratie en geheugen te verbeteren aanzienlijk, blijkt uit een recente studie in het verenigd koninkrijk. De onderzoekers van de Northumbria University in het verenigd koninkrijk nieuws kasteel werden 180 proefpersonen met een van de drie drankjes te nemen: kamille thee, pepermunt thee of heet water.

Om gevuld te worden in het begin van het experiment en 20 minuten na de studie deelnemer vragenlijsten naar hun stemming en afgerond maatregelen van concentratie en geheugen te testen. Het resultaat: Na de thee was verbeterd in de peppermint groep van de stemming en cognitieve prestaties van de proefpersonen significant. De deelnemers in de kamille groep had na de thee-drinken, rustig en ontspannen, maar op geheugen en aandacht, de koffie had een negatief effect. In onderwerpen die dronken warme water, toonde geen verandering. Het onderzoek werd gepresenteerd op het jaarlijkse Congres van de British Psychological Society, Nottingham.

Studie auteur Mark Mos: We ontdekten dat mensen die gedronken had pepermunt thee, was het geheugen verbeterde lange-termijn. Je was in staat om te onthouden meer woorden en foto ‘ s. In contrast, de personen die gedronken had kamille thee zijn langzamer in deze taken.

Daarom, pepermunt thee is ook gezond

Het genot van een Kopje mint thee, alleen de hersenen is blij, ook de buik is de drank ook. In het geval van klachten van buikpijn, een opgeblazen gevoel en winderigheid heeft bewezen de pepermunt als een huis remedie. Voor de spasmolytische werking van medicinale plant etherische Oliën, plantaardige kleurstoffen en de tannines zijn verantwoordelijk.

Voor snurkers kan het de moeite een Kopje pepermunt thee voor het slapen gaan. De oorzaken van snurken zwelling en ophoping van slijm, in de neus en keel. Mint vermindert de zwelling en de opstijgende damp van de thee, van de ademhalings-trajecten en het kan dus voorkomen dat snurken.

Pepermunt thee is gegroeid zelf

De smakelijke en op hetzelfde moment vrij zijn van verontreinigingen zoals plantaardige toxinen, zelf gekweekte thee met munt. Hoe de landbouw werken, leren klik-zie onze fotogalerij hier.

Hamburg, 4. Mei

Geef een reactie