Waarom ben ik eigenlijk tegen Appels allergisch?

En hoe kan ik ze op te eten toch? De praktijk Vita wordt uitgelegd hoe je kunt eten eenvoudige Trucs in carefree Appels.

Appels zijn lekker en gezond, maar in het genot van vele mensen met een Allergie worden geweigerd. Tintelingen in de mond, een gezwollen tong en een huiduitslag op de wangen zijn symptomen, die weet over het vier miljoen Duitsers met appelallergie. Wat velen van u misschien niet weet: De meerderheid van de mensen met een Allergie reageren alleen voor bepaalde rassen. Ook belangrijk: Verwerkte Appels zijn vaak getolereerd veel beter. Een Appel-Allergie is eigenlijk niet een geïsoleerd Allergie voor Appels, maar een cross-Allergie van bloeiende planten in de Ochtend. Echter, de Allergie veroorzakende proteïnen zijn een aantal Pollen en voedsel zo op elkaar lijken dat het immuunsysteem kunnen niet van elkaar worden onderscheiden. Vele mensen die allergisch zijn voor berkenpollen, verdragen geen peren, perziken, pruimen, kersen en Appels.

Hier worden de Appels een echte voedingsstoffen-bommen: appelzuur fungeert als een natuurlijke remedie tegen reuma en jicht. Ook in het Apple-meegeleverd kleur en tannines vormen een beschermend schild tegen hart-en vaatziekten. Appels zijn ook een uitstekende dieet van fruit, want je hebt een veel voedingsvezels.

Het ras komt

Een project van de FEDERALE Lemgo geïnterviewd sinds 2007, Apple allergieën basis van uw symptomen en allergische triggers. De voorkennis: Moderne varianten, zoals de Braeburn, Elstar, Golden Delicious, Jonagold en Granny Smith getolereerd kan worden door mensen met een Allergie bijzonder slecht. Oude duitse rassen, zoals lkmene, Berlepsch, Goldparmäne, Boskoop, gravenstein en Finkenwerder herfst Prins bijna geen problemen. Dit kan zijn vanwege hun hoge polyfenol inhoud. De plant stof die geeft het Apple Geur, lijkt namelijk, de allergene stoffen in de Apple uit te schakelen. Een groot deel van de Polyfenolen, maar heeft ook het nadeel dat de Apple eerder verschrompeld en klein, en na de Peeling in de lucht zeer snel verkleurd. Daarom, moderne supermarkt Appels worden geteeld, zodat u een lage hoeveelheid Polyfenol inhoud. Door de manier: Als een Appel was biologisch of gangbaar geteeld, het aantal Allergie-veroorzakende stoffen geen verschil.

Iedereen die op zoek is naar de oude, Allergie-vriendelijke rassen, bij de natuurwinkel of rechtstreeks bij de boeren succesvol. Ook op de wekelijkse markten van de oude Appels worden soms aangeboden.

Maar andere maatregelen kan ook helpen om een allergische reactie te Appels stoeprand:

1. Warmte

De warmte, de Anti-waardoor het vernietigen van de eiwit verbindingen in de Appel. Daarom is de verwerking van Appels en appelmoes is een goede manier om te komen tot het genot van de vele vitamines van de gezonde vruchten.

Voor degenen die willen om te eten van de Appel in plaats van in zijn oorspronkelijke Vorm, de duitse Allergie en astma Bond (DAAB) een interessante tip: in Één Minuut op 600 Watt in de magnetron veel van de allergenen worden vernietigd, maar Apple blijft nog steeds knapperig. Echter, de DAAB adviseert om eerst te testen voordat de eigen allergische reactie: Allergie voor warmte in eerste instantie alleen een klein stukje geschilde Appel voor een Minuut in de magnetron en dan consumeren. Het geeft geen direct effect, het kan gereden worden met de zogenaamde lip test. Een klein stukje van Apple is geplaatst, zorgvuldig op de lip, en weer wachten. De allergische reactie blijft, kan worden gegeten voor de rest van de Appel in kleine porties.

2. Peel

Sinds de zetels van alle de genen, meestal in of direct onder de shell, het helpt in het geval van zwakke Apple allergieën hebben vaak schil de Appel. Ook zijn sommige vitamines verloren gaan, maar helaas.

3. Andere prijzen zijn exclusief

Iedereen die last heeft van Stress en nerveuze stress in het dagelijks leven, heeft vaak een sterkere allergische reacties. Dus veel mensen met een Allergie in de vakantie plotseling minder compatibiliteitsproblemen. Probeer de ontspanning van de vakantie om mee te nemen en te integreren oefeningen klein ontspanning, zoals in het dagelijks leven. Ook alcohol kan fungeren als Anti-versterker.

Hamburg-harburg, 26. Augustus

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie