Waarom 2015 wordt het jaar van de wesp is en wat home remedies kan echt helpen

Wespe auf Blüte
Vanwege de milde winter, zijn gewapend in dit jaar vooral veel wespen op de weg, onverschrokken, en smart: wespen zijn een van de meest gevreesde insecten. Ze verdedigen zich door middel van pijnlijke steken, en een aantal zijn in deze zomer, rijke en agressieve.

Wespen vliegen tot 30 km/h

Plotseling was er geen Ontsnappen: 17 kinderen en twee leerkrachten werden aangevallen een paar dagen geleden in Monheim door een agressieve zwerm Wespen op de weg naar de Speeltuin. Weglopen? Geen Kans: Met 11 500 vleugelslagen per Minuut wespen snelheden tot 30 km/h. deze zomer, er zijn eigenlijk meer wespen en ze zijn ook meer agressief’, zegt een expert.

De redenen voor dit zijn:

  • Een zachte Winter, die nog veel Wespen Koninginnen overleven.
  • Een lente zonder koude periodes.

Als aan deze twee voorwaarden wordt voldaan, kunt u bijna overleven voor de hele brood van een wesp staat. En: Het is de grote koning zijn meer onderweg. Maar waarom zijn de wespen dit jaar, zijn zo agressief?

Warmte maakt wespen agressief

Sinds het voorjaar bleef in Duitsland, meestal erg droog. Als een resultaat, de insecten minder eten in de buitenlucht. Dat duwt je naar onze salontafels. Bovendien, warmte records heeft de wesp onder enorme Stress en maakt je agressief, vooral in de Hoge en de late zomer. Het gevolg is dat ze sting vaker. Ongeveer 3,5 procent van de bevolking die kan zelfs levensbedreigend zijn: wespen-en bijensteken onder de insectenbeten meest vaak de oorzaak van allergische reacties, die kunnen ook fataal zijn, bevestigt Prof. Torsten Zuberbier van de Berlijnse Charité.

Een wesp steken kan leiden tot een ernstige zwelling

Maar ook voor Niet-Allergie voor wespensteken zijn buitengewoon onaangenaam: De plek die pijn doet, in één van de vier gevallen, het zwelt op tot meer dan tien centimeter, en vaak een roodheid is nog steeds, na weken.

Gelukkig, een aantal home remedies helpen tegen deze klachten effectief en betrouwbaar. Wat te doen in geval van een wesp steken? U alleen vinden in onze fotogalerij klik op nu!

Geef een reactie