Vrouwen eten anders naar mannen ook

Gegenderter Speiseplan
Mannen en vrouwen zijn niet hetzelfde. En eten ze ook anders. Studies tonen belangrijke verschillen in de voeding, die dienen gerespecteerd te worden door een man en een vrouw, vrouwen houden van chocolade, mannen worst – dit is puur een kwestie van smaak of biologie? De praktijk Vita heeft samengesteld fascinerende resultaten van het onderzoek op de voedingsgewoonten van een man en een vrouw.

Medical University, De Nippon (Japan). De 30 vrouwen en mannen – alle high-grade infarct – kandidaat – onder een speciale hartvan het dieet. En die bestaat uit een dieet met een hoge doses van plantaardige stoffen (flavonoïden) die bevatten, in het bijzonder groene thee. Vier weken later, verbazingwekkende verschillen kunnen worden gezien: Bij de mannetjes, de cholesterol genormaliseerde waarden van het risico voor vasculaire calcificatie is afgenomen met 50 procent. En in het geval van vrouwen? De positieve effecten ontbreken hier. Ze klagen over een ander Probleem: slaapstoornissen.

Waarom eten seks ding is

Voeding onderzoekers komen tot de conclusie dat een man en een vrouw niet op elkaar – althans voor zover het dining plan. Omdat de kloof tussen vrouwelijke en mannelijke metabolische processen is veel groter dan eerder werd vermoed. Dit betekent In de praktijk dat Wat goed is voor het vrouwelijke lichaam waardevol, moet worden voor de man de ultieme, en Vice – versa. Een punt dat kan gewoon in de Winter toch een trager metabolisme is van groot belang. Mannen en vrouwen vink qua voedingswaarde compleet anders, bevestigde de canadese wetenschapper, Mark A. Tarnopolsky. Hier zijn twee voorbeelden: Groene thee verlaagt bij mannen, het cholesterolgehalte. De Aziatische nationale drank doet wonderen, vooral bij mannen. Uw lichaam reageert op de cholesterol-verlagen van plantaardige stoffen (flavonoïden) te zinken zeer goed. Geweldig: vrouwen niet profiteren van dit effect. Erger nog, De tannine in de thee genoemd tannines interfereren met de absorptie van ijzer. Vrouwen, het gevaar is dat het vaak dun gevuld ijzer winkels zijn leeg sneller bedreigend. Een acuut tekort wordt weerspiegeld in prikkelbaarheid, nervositeit en slaapproblemen.

Het geslacht van het dining plan?

Gebakken aardappelen vrouwen oud. Klinkt vreemd, maar is eigenlijk juist: Anti-Aging onderzoekers raden vrouwen zo sterk van de consumptie van pretzels, koffie, Cola en gebakken aardappelen, Achtergrond, Bruin, eten en alles wat gebakken, geroosterde of pittige gebakken, bevatten zogenaamde Leeftijden (Advanced Glycation Endproducts). Deze Verbindingen van de suiker en het eiwit in het collageen in het bindweefsel worden harde droge vrouwen huid krijgt rimpels. Mannen zijn tegen deze Altmacher effect bijna immuun.

We moeten radicaal te herzien onze aanpak, zegt expert Mark A. Tarnopolsky. In het belang van de gezondheid, die hij altijd oproepen voor een gender-specifiek dieet, zodat een tekort van gerichte kan worden vastgesteld. Een bijzondere rol die vitaminen spelen. U moet weten dat u een andere manier, een positief effect op een man en een vrouw. Om dit te doen, het dieet expert Dr. Jörg Zittlau: Sommige vitamines hebben zelfs geslacht voorkeuren met betrekking tot hun beschermende functie tegen atherosclerose en hart-attack. Finse wetenschappers bevestigen dit verschil tussen de seksen. Ze ontdekten bijvoorbeeld dat vooral de combinatie van de vitaminen E en C bij mannen helpt bij het voorkomen van gevaarlijke verkalking in de bloedvaten in het geval van vrouwen, deze bescherming treedt dit effect niet op, echter.

Vijf voeding tips voor vrouwen

 • Waarom sinaasappels vouw in vrouwen te bevorderen: sinaasappelen laten vrouwen van boven de 30 oude look. Grote hoeveelheden fruit suiker zal verstoren de vrouwelijke talg en productie van collageen. De Ontvangst: De Vorming Van Rimpels! Tip: elke Dag, 2,5 l water drinken. Het dient als vulling en ondersteuning van de inhoud van cellen en weefsels en vertraagt de vroegtijdige veroudering proces.
   
 • Waarom vrouwen chocola dick: vrouwen voelen zich 30 minuten na de consumptie van Chocolade verlangens. De verklaring: de eenvoudige suiker uit de chocolade bar maakt het de bloedsuikerspiegel snel stijgen en dan onmiddellijk terug naar beneden. Tip: vanille-chocolade eten. Volgens een studie van vanille geur werkt rechtstreeks in de hersenen, stopt de drang naar Zoet.
   
 • Waarom soja voor vrouwen reinigt de bloedvaten: onderzoeken tonen aan dat sojaproducten hebben voor vrouwen, is een gunstig effect op de stofwisseling van de vetten in het bloed. 40 gram soja-eiwit (zet bijvoorbeeld in een glas sojamelk) per dag verminderen van de schadelijke LDL-cholesterol. Tip: kan Versterking van de vasculaire beschermend effect bij duursporten. Dosering: drie keer per week voor 30 minuten.
   
 • Waarom granen vrouwen breekt het bot: Wanneer vrouwen overdrijven met granen, bevorderen botontkalking. Omdat fytinezuur remt de opname van calcium – bone van de vrouw is kwetsbaar. Tip: zonnebloempitten in mijn ontbijtgranen. De Magnesium bom om te stoppen met de schadelijke effecten en verhoogt, zelfs indirect, de absorptie van calcium in de darm.
   
 • Waarom spinazie vrouwen berooft de concentratie Van ijzer is de bom! Spinazie bevat veel oxaalzuur en wordt beschouwd als een van de ergste ijzer rover. Toch zijn vrouwen in de menstruatieperiode van een ijzertekort zijn bijzonder gevoelig. Resultaat: een daling van de prestaties, plus een gebrek aan Concentratie. Tip: voeg het citroensap toe aan de spinazie, want Vitamine C compenseert voor de ijzer-verlies.
 • Vijf dieet tips voor mannen

 • Waarom oranje mannen tegen de verkoudheid beschermen: mannen zullen enorm profiteren van de Anti-koude Vitamine C in sinaasappels. Omdat je verbruikt door uw Hormonen in balans meer Vitamine C dan vrouwen. Tip: sinaasappels met noten te combineren. Vitamine C (Oranje) en E (moer) elkaar versterken – een Top-bescherming tegen de koude!
 • Waarom mannen met chocolade ponden te verliezen: de een of andere Manier oneerlijk: chocolade voor de mannen een afslankend effect. Toelichting: Grote hoeveelheden eenvoudige suiker, in het geval van hem als een eetlustremmer. Hij produceert de eetlust-remmende stoffen (vrije radicalen). Tip: de beste Chili chocolade (snoepwinkel) eten. Chili stimuleert in aanvulling op de vetstofwisseling.
 • Waarom soja interfereert met de vruchtbaarheid van de man: soja-producten een rol zou kunnen spelen bij mannelijke onvruchtbaarheid, een Britse studie. De fyto-oestrogenen in soja zijn geassocieerd met een slechte kwaliteit van het sperma. Tip: Vitamine B12 verhoogt de vruchtbaarheid bij mannen. De Beste Bronnen: Eieren, Zalm, Kaas.
 • Waarom zoethout mannen zijn moe van de macht: studies tonen aan dat glycyrrizinezuur in de drop verlaagt bij mannen, het niveau van testosteron. En dat kan een negatieve invloed hebben op de energie en spierkracht. Tip: zoethout, een paar noten te eten. De verklaring: de zink in noten verhoogt de Power-hormonen – geeft een Extra drive.
 • Waarom een worst mannen agressieve macht: onderschat in het verleden: vleeswaren bevatten veel twijfelachtige additieven (E 338 tot en met 341), en die zal worden besproken in verband met agitatie en agressiviteit. De mannelijke hersenen metabolisme lijkt bijzonder gevoelig voor deze verontreinigende stoffen. Tip: eet vis. Worden Tryptofaan geeft kracht nerveus.
 • Hamburg-harburg, 23

  Geef een reactie