Vrouw overlijdt na tandarts bezoek

frau stirbt nach zahnbehandlung
April Walters ernstig ziek was, onderging een invasieve tandheelkundige behandeling en is overleden. Een wetenschappelijke studie, tandheelkundige behandelingen kunnen een risico inhouden te wijten aan een ontsteking April Walters moet worden getrokken, van 18 tanden. Na de leeftijd van 16 jaar. Tand moest worden gestaakt. Een korte tijd later overleed ze – lees hier het trieste verhaal.

Het is de 8. April, vrijdag ochtend, wanneer April breekt Walters na een tandheelkundige behandeling en sterft. April is niet een gezonde vrouw, zij lijdt aan sarcoïdose, inflammatoire knobbeltjes in het bindweefsel, Astma, chronische obstructieve longziekte, hypertensie en Diabetes. De ademhaling is het moeilijk voor de 46-jarige vrouw uit Michigan, ze moet geleverd worden door een permanente zuurstof buis met lucht. Als gevolg van infectie in de kaak April moet 18 tanden getrokken.

Deze datum, vergezeld door haar zus. April was een beetje bang voor de operatie en voor het begin van de behandeling, een hartslag van 130. Hoewel de tandarts assistent drukt uw zorgen, de tandarts bij de behandeling en trekt haar 16 tanden. Als de puls blijft toenemen, stopt de Arts de operatie, stuurt hen naar huis en adviseert haar studie haar hart. April vertrekt de praktijk, instortende op een nabijgelegen Parkeerplaats en sterft kort daarna

April ‘ s plotselinge dood geworpen heeft de familie in een diepe rouw. Ze heeft tijd nodig om in staat zijn om hun verlies in het vredesproces. Ondertussen is ze het inzamelen van donaties om in staat om uw geliefde moeder en zus, een waardig afscheid.

Risico Bezoek Aan De Tandarts

Al in 2010, bezet wetenschappers de verbinding tussen tandheelkundige procedures, acute ontsteking en endotheliale dysfunctie – dysfunctie van de bloedvaten. De onderzoekers keken naar het risico te lijden na een invasieve tandheelkundige behandeling voor vasculaire ziekte. Voor deze, ze waargenomen patiënten die al een myocardinfarct of herseninfarct en een tandheelkundige bloot. Het resultaat is gepubliceerd in de Annals of Internal Medicine. Hoewel de tandheelkundige behandeling en de bijbehorende eliminatie van een ontsteking in de lange termijn voordelen voor de gezondheid, blijft tot maximaal vier weken na de tandheelkundige behandeling is een risico voor beroertes of hartaanvallen.

Zo verkleint u uw risico ‘ s

Voorafgaand aan invasieve tandheelkundige behandeling, dient u contact op met uw tandarts over uw gezondheid en eventuele bestaande ziekten. Tot zes weken na de ingreep moet u uw waarden van een arts kijkt – als je al in de problemen.
 

Hamburg-harburg, 19

Geef een reactie