Vrouw keizersnede voert een zelf – Hoe kan je dit overleven?


In Duitsland, Artsen proberen een vrouw in een keizersnede, meer en meer te betrekken – in het geval van Ines Ramirez is echter zeer, een vrouw uit een afgelegen dorp in Mexico is uitgevoerd met een keizersnede. Om te redden haar Baby, ze gebruikt een keuken mes! Het zesde deel van onze serie.

Het is pure wanhoop die je drijft. Inez Ramirez heeft al een Baby geboren, omdat ze te ver van medische hulp. Dit kind moet zo snel mogelijk naar de wereld. Het tot leven!

Het is de 5. In Maart 2000, Middernacht. Inez Ramirez in de zevende maand van de zwangerschap en heeft een sterke contracties: ik kon het niet meer nemen. Ik heb besloten dat Als mijn Baby heeft om te sterven, dan zal ik. Ik hoopte, dat God ons zou redden, zowel in onze levens.

U drinkt niet, in drie kleine glaasjes sterke drank, en springt naar een 15 cm lange keuken mes, die zij erkent als een Wallpaper mes aan haar buik. Met de wijsvinger oefent druk uit op het mes en staat: Eens was het niet genoeg. Moest ik het opnieuw doen. Ik huilde en huilde, had vreselijke pijn. Knip je je maag verticaal, begint een paar centimeter aan de rechterkant van je navel, en door het scheiden van de huid tot vlak voor de schaamstreek. 17 cm lang gesneden is.

Ter vergelijking: Een keizersnede in een duits ziekenhuis voor ongeveer een uur, meestal. Na een plaatselijke verdoving, onder het schaamhaar rechte worden ingesteld, dus ver onder de navel, ongeveer tien centimeter lange, horizontale incisie. De buik wordt geopend laag voor laag, en ten slotte de baarmoeder opent. De navelstreng werd doorgesneden en het kind genomen, het samentrekken van de baarmoeder, de placenta loslaat en wordt verwijderd. De open posities zijn genaaid weer.

Ramirez duurt anderhalf uur bereikt u de keuken mes in je baarmoeder: Het bloed begon uit te gieten van mij. Eindelijk, ze trekt haar jongen aan de voeten van haar buik, nadat ze heeft ervoor gezorgd dat een aantal van de interne organen opzij. Ze herinnert zich nog schreeuwen dat haar Baby begon onmiddellijk.

Hoe kan ze dit overleven Self-operatie?

Ze bindt haar wonden met kleding en verzonden naar de dan acht-jaar-oude zoon naar het dorp om hulp te krijgen. Een man die kan zorgen voor eerste hulp, naai de wond ongeveer met een Naald en draad. De kliniek die u kan helpen Ramirez, drie uur rijden met de auto. In al die tijd, u lijdt helse pijn. Uw arts is met stomheid geslagen: ik kon het niet geloven: ze had geen bloedvergiftiging in de wond en geen interne bloedingen. Na een paar dagen was ze weer op haar voeten.

Ines Ramirez is de enige Persoon die het heeft uitgevoerd met een keizersnede op zichzelf, het kind en de moeder overleefde.

Overleefde de operatie maar alleen met een overvloed van geluk: het heeft de cut op een manier dat het de benadeelde geen interne organen. De grote open wond die niet besmet is, is een wonder. Ook ben je in staat zou zijn geweest, tijdens de Self-Bewerking op elk moment bewust van zijn, en dood te bloeden.

Vandaag de dag, zowel voor de moeder en het kind doet het goed, maar Ramirez geadviseerd van elke vrouw dringend van een dergelijke interventie.

Hamburg-harburg, 20. In November

Geef een reactie