Voor een gezonde slaap: Zoals ik leg me het beste?

Frau schläft mit Oberbett
Dekbedden zijn niet geschikt bijzonder goed als een bovenste bed, omdat naar warmte speichernWer de weet dat dit: Je wakker liggen, de hele nacht en niet alleen tot rust komen. Ongeveer 20 miljoen duitse lijden, met name in de Winter slapeloze nachten. Omdat De donkere tijd van het jaar rekening hield met de stofwisseling. Slaap deskundige Alexander Stelmaszyk witte Raad.

Hoe belangrijk is de Lucht?

Voor een gezonde slaap is erg belangrijk. Het is niet nodig om het raam ‘ s nachts open. Eenvoudig ochtend en avond wordt uitgezonden, en de dekens van het bed terug te verslaan.

Hoe hoog moet de kamer temperatuur?

Tussen 16 en 18 graden is ideaal, het lichaam is het beste om uit te rusten.

Welk dekbed is op haar best in de Winter?

Dit is afhankelijk van de respectievelijke behoefte aan warmte en de temperatuur van de kamer. In warmere gebieden genoeg is, logischerwijs, is vaak een dunner dekbed. Het geeft de voorkeur aan koelere temperaturen, een dikkere plafond.

En wat is de top bedden?

Donzen dekbedden zijn bijzonder goed geschikt, want ze slaan de warmte. Door de hoge lucht insluiting in de Beneden, de Dekens zijn ademend. Andere natuurlijke haar, zoals schapenwol of kameelhaar zijn goed.

Van welk Materiaal is het beddengoed moeten worden?

Gezellige flanel of een bever, beddengoed zorgt voor een goede nachtrust, want het slaat de warmte. Voor het hele jaar Jersey, zijde en linnen. Je bent in staat om zich aan te passen aan extreme temperaturen.

Met sokken of zonder?

In de Winter, de voeten snel afkoelen. Het resultaat is dat het interfereert met slaap, zal je meer vatbaar voor verkoudheid. Die bevriest op de voeten, moet resort, daarom, tot sokken. Ze moeten worden gemaakt van ademende materialen, zoals katoen.

Wat moet je dragen om te Slapen?

Ook hier is kleding gemaakt van katoen of gemengde wordt aanbevolen weefsel. Naakt slapen, zou ik afraden, omdat het lassen leidt direct in het bed en in de matras, en dan biedt een ideale voedingsbodem voor bacteriën.

Waarom moet je een bij de leeftijd minder slaap

Goed slapen voor een gezond leven. Echter, in de leeftijd van de slaap in de tijd verandert. Slaap onderzoeker Professor Jürgen Zulley: de duur van De slaap en de diepe slaap fasen worden verminderd. Wat is de reden? Het Verouderingsproces. De functie van de zogenaamde pijnappelklier in het midden van de hersenen. Deze klier is onze slaap-waak ritme is heel belangrijk.

Geef een reactie