Voor een gezond kniegewricht en co.: De helende kracht van bomen

Wald als Natur-Apotheke
Het bos is niet alleen een heerlijke plek om te ontspannen, maar ook een nuttig natuurlijke apotheek niet alleen kruiden hebben de spullen voor de Geneeskunde, ook in ons bos is een grote natuurlijke apotheek. Wij vertellen u welke remedies van het huis van de bloemen, de bladeren en de schors het beste is voor eczeem, ontstekingen, problemen met het kniegewricht, en soortgelijke klachten helpen.

Het Goed is zo dichtbij: waarom niet gewoon terug Gaan in het bos of in een Park. Neem een diepe adem, en adem de kruidige geur. Voel de kracht van de grootste fabrieken van onze wereld? De energie van de bomen en de rust en stilte doet ons zo goed. Onaangename klachten, zoals problemen met het kniegewricht of eczeem vergeten we, dankzij de rustgevende sfeer onmiddellijk!

Frau im Wald

Bloemen en bladeren van de bomen hebben een helend effect. Hoe u kunt helpen, bijvoorbeeld, onze kniegewricht, of een ontsteking in het genezingsproces, leer je in de gallery

Genezing tussen de stammen en bladeren

Onderzoekers hebben nu bewezen wat we vermoeden dan zo ver: Het bos sfeer, vermindert stress, hormonen, duurzame, kalmeert de zenuwen en verlaagt de bloeddruk. Maar wat houdt deze Ontspannende effect? Japanse wetenschappers die betrokken zijn bij de Traditie van de bos zwemmen, stel dat voornamelijk terpenen zijn verantwoordelijk voor is. Dit zijn de secundaire plantaardige stoffen, die dienen om de bomen om te communiceren, om te waarschuwen tegen bijvoorbeeld roofdieren en te starten met de productie van de verdediging stoffen. Deze moleculen in de lucht kunnen ook ontspannen zelfs meer dan wij: studies tonen aan dat het stimuleren van de beschermende cellen in ons bloed. Na een lange wandeling in de bossen, deze zijn voor een week van actieve, elimineert virussen, bacteriƫn en mogelijke kankercellen veel effectiever dan anders.

Natuurlijke remedies voor de problemen met het kniegewricht, en hart problemen

Maar de vriendelijke reuzen geef ons meer dan alleen ontspanning. Een groot deel van de geneeskunde gaat naar de geweldige krachten van genezing: Van de bloemen, bladeren, schors, wortels van drugs worden verkregen tegen hartproblemen, Diabetes en pijn in de gewrichten. Tegen alledaagse klachten, zoals pijn in de knie, de bomen zijn prachtig home remedies zal ons verlossen.

Extra Tip: Het Verlichten Van Uw Kniegewricht

Dagelijkse activiteiten zoals traplopen waardoor ze problemen? Deze Oefening helpt bij het verlichten van onze kniegewricht: schouder-breedte op de tenen, 10 seconden op en neer wippen, zonder de hielen de grond raken. Ideaal is drie keer in een rij.

Net als hen, bloemen en bladeren van het bos kan helpen de pijn in het kniegewricht, eczeem en co. om zich te ontdoen van, leer je in de gallery Voor een gezond kniegewricht en co.: De helende kracht van bomen.

Geef een reactie