Volledig veerkrachtig: een Revolutionaire cel van de stam van de operatie geneest schade aan het kraakbeen in de knie

Knorpel heilen mit Stammzellen
De onderzoekers vonden dat bij schade aan het kraakbeen in de knie kan worden genezen door het gebruik van een nieuwe stam-cel chirurgie en Artritis kan worden voorkomen, op deze manier, met behulp van een nieuwe stam-cel chirurgie kan worden genezen schade aan het kraakbeen in de knie en Artritis, en voorkomt. De praktijk Vita legt uit hoe de onderzoekers gingen bij hun studie.

Met behulp van een nieuwe stam-cel-operatie voor een kraakbeen kan genezen van de schade in de knie en Artritis, en voorkomt. Dit toont een recent gepubliceerde studie. De onderzoekers getransplanteerd in het lichaam de eigen stamcellen van de geblesseerde knie gewrichten en waren in staat om het stimuleren van de productie van verse kraakbeenweefsel. De nieuwe chirurgische procedure in medische kringen als een Sensatie, en de behandeling van kraakbeen-gerelateerde knie kan een revolutie verwondingen.

Stamcellen-OP tegen de schade aan het kraakbeen in de knie

In het geval van de stamcellen, chirurgie, arts, Southampton General Hospital, patiënten die lijden uit schade aan het kraakbeen in de knie beenmerg van de heup. Na deze ongeveer 30 minuten procedure, de uitgepakte beenmerg zal worden gegeven om te proeven in een centrifuge, en een sterk geconcentreerde hoeveelheid stamcellen geïsoleerd.

Tot slot, de lichaamseigen stamcellen met een speciale Gel gemengd worden uit het beenmerg en bloedcellen, bloedplaatjes en hyaluronzuur een kleverige substantie en, in een verder operatie op de site van de schade aan het kraakbeen in de knie is toegepast.

Knorpelschaden im Knie

Met behulp van een nieuwe methode van chirurgie op een schade aan het kraakbeen in de knie te behandelen

De behandeling kan het kraakbeen groeien

Dan gebeurt er eigenlijk, wat was voorheen als onmogelijk werd beschouwd: De benadeelde kraakbeen in de knie groeit. Professor Gorav Datta – auteur van de Studie en de chirurg van het Southampton General Hospital – beschrijft het resultaat van stamcellen operatie als een medische Revolutie. Naast de volledige genezing van de schade aan het kraakbeen in de knie en de preventie van chronische Artritis als gevolg van een schade aan het kraakbeen, het effect van de nieuwe werkwijze in het beste geval een leven lang.

Een verder voordeel van de behandeling van de schade aan het kraakbeen van het lichaamseigen stamcellen is dat de knie kraakbeen is al een paar maanden na de Operatie is volledig veerkrachtig. Vooral voor sporters – professional of Amateur, betekent de permanente één-op-Één vervanging van het kraakbeen die blijven na een zware knie blessures zonder beperkingen sportief.

Test-fase is gestart

Momenteel is de nieuwe chirurgische procedure met een kraakbeen kan de schade in de knie genezen is getest op 40 patiënten in de leeftijd van 18 tot 65 jaar – in Southampton General Hospital.

Geef een reactie