Volgens Germany’ s Next Topmodel-Partij besmet met HIV

Junger Mann steckt sich mit HIV auf GNTM-Party an
Een jonge man was 19. Jaar na de Laatste Partij van Duitsland ‘ s Next Topmodel met een Keulen Beroemdheden die besmet zijn met HIV. Dit is de beller gemeld in de telefoon-talk-show van de bekende radio-presentator Domian in de nacht van 11. op de 12. AprilEin beller geschokt op de avond van 11. op de 12. April is de bekende presentator Domian in zijn telefoon talkshow. Volgens de verklaringen van de jonge man die hij aangesloten was van een eau de Cologne Beroemdheden ontmoet hij vier jaar geleden, na een Laatste Partij van de TV-show Germany ‘ s Next Topmodel in een nachtclub met HIV. Praxisvita.de een overzicht van de feiten van de zaak en biedt u de belangrijke achtergrond informatie.

Volgens Germany’ s Next Topmodel-Partij besmet met HIV

Een beller in de phone-in talk show Domian gemeld in de nacht van 11 mei. op de 12. April dat hij was geïnfecteerd vier jaar geleden uit een eau de Cologne Beroemdheden na de Finale Partij van Duitsland ‘ s Next Topmodel met HIV. Wie de beroemdheid was, de toen 19-jarige beller. Volgens de informatie van de persoon in Kwestie wenst te gaan tegen de Beroemdheden nu legaal.

De talkshow host Domian toonde zich geschokt door de voorstellingen van de jonge man. De beller zei dat hij dronken was vier jaar geleden, na een heel lange nacht in een Keulse Club. In de loop van de Avond, dit was dichter bij de Keulse beroemdheid. Later, de jonge man met de nog onbekende beroemdheid had onbeschermde geslachtsgemeenschap, waar hij was besmet met het HI-Virus.

HIV-risico in Duitsland niet te onderschatten

Volgens een studie van de Roland-Koch-Instituut, er zijn ongeveer 78.000 mensen zijn besmet met het HIV-Virus, live in Duitsland op dit moment. Elk jaar, meer dan 3.400 duitse met de verwekker van de immuunziekte AIDS krijgen de nieuwe zijn ongeveer tien mensen op de dag. Het aantal nieuwe infecties is toegenomen in de laatste paar jaar.

Het is een Misdaad om te infecteren iemand met HIV?

Volgens de huidige wettelijke situatie van mensen die besmet zijn willens en wetens met HIV en anderen met het Virus van de plug-in, met een gevangenisstraf van zes maanden tot tien jaar verwacht het moet. Bewust besmetting is andere gezien met HIV, volgens een arrest van het bundesgerichtshof (BGH) als een gevaarlijke aanval. Door middel van een leven van de behandeling en gevaarlijk voor de Verdachte op te nemen, volgens het BGH, de levensbedreigende infectie van andere goedkeurend. Zo geïnfecteerd is, overlijdt, wordt de overtreding strekt zich zelfs tot doodslag

Vooral homo ‘ s, zijn getroffen

Meest recent op de wereld Aids conferentie zal worden aangekondigd, om zijn homoseksuele mannen zijn nog steeds de belangrijkste risicogroepen voor HIV-infecties. Dit kan ook worden gedaan op basis van de studie van het Robert Koch Instituut. In Duitsland, vier van de vijf mensen die besmet zijn met HIV, mannen zijn bijna op. Om te komen tot de 63.000 bekende mannelijke Geïnfecteerd van 15.000 vrouwen. Naast de officieel zijn er ongeveer 78.000 mensen met HIV geschat op 14.000 geïnfecteerd en het niet weten. Per jaar 500 tot 600 mensen sterven in Duitsland als gevolg van HIV.

Hier vindt u gedetailleerde informatie over de HI-Virus op Praxisvita.de.

Hamburg-harburg, 14

Geef een reactie