Vitiligo – wat helpt tegen de witte vlekken?

Antientzündliche Cremes können bei Vitiligo zur Repigmentierung führen
Anti-inflammatoire crèmes kunnen stoppen in het geval van Vitiligo, is het groter worden van de patches van de kudde en Repigmentatie als resultaat ontbreekt in sommige Plaatsen, plotseling, de pigmenten, de onzekerheid is groot. Arts, Prof. Dr. Kristian Reich, over de oorzaken en behandelingen van de huid.

Het is een van de meest voorkomende chronische huidziekten. Nog Vitiligo of witte vlek ziekte, zoals dat heet in het engels, experts nog steeds een raadsel. Dermatoloog Prof. Dr. Kristian Rijk van de Dermatologikum Hamburg uitgelegd.

Wat is het?

Meer of minder pigment cellen verloren gaan. Beperkt, witte vlekken ontstaan sterk. Meestal rond de gewrichten, op de rug van de hand, in de oksels, in het gezicht en in het genitale gebied. De vlekken kunnen toenemen in aantal en grootte en verbinden. U kunt er ook van uit spontane re-kleur. Omdat de ziekte is goedaardig en niet besmettelijk, het is vooral een cosmetisch Probleem.

Wat zijn de oorzaken?

Er zijn verschillende theorieën. Die vind je vaak inflammatoire cellen in de witte vlekken – als het immuunsysteem de aanval zou zijn eigen pigment cellen. In feite, zoals die van de schildklier bij mensen met Vitiligo auto-immuunziekten vaker. Bovendien, bij het vermoeden van een storing in het metabolisme van de omliggende hoorn-cellen, of de pigment cellen zelf. Niet zelden leden van de familie getroffen.

Het kan op elk gewenst moment?

In de helft van de gevallen van de eerste plekken te ontstaan voor de leeftijd van 20 jaar. en in een kwart van de gevallen voor van de 10. Jaar. Een totaal van ongeveer 5 in Duitsland van 1000 mensen getroffen.

Alternatieve therapie in de speciale ziekenhuis

De speciale kliniek Neukirchen (Beieren), gericht op de behandeling van allergieën, huid en het milieu-en vaatziekten. In het geval van Vitiligo, is een holistische therapie

In studies die hebben we niet gevonden worden Getroffen, alleen in een hogere vuilvracht. In de Vitiligo kuddes zich een hoge concentratie van vrije Radicalen, legt Dr. John Ionescu van de speciale kliniek Neukirchen. Daarom is de lokale behandeling van de huid is een belangrijke focus voor ons, maar we proberen, de ontgifting functie van de lever, stimuleren en de radicale val. Te dien einde, we maken gebruik van anti-oxidant stoffen zoals bèta-caroteen, of van bepaalde enzymen. Met amino zuren en minerale preparaten, in aanvulling, het Pigment stimuleerde de productie. Niet in het minst, richten we ons op ontspanningstechnieken zoals Yoga. Omdat Stress genereert vrije radicalen.

Informatie op Tel.: 099 47 / of 280 www.spezialklinik-neunkirchen.de

Vitiligo is het gevaarlijk?

In principe geen. Echter, het bruin ontbreekt in Plaatsen als een bescherming tegen UV-stralen. In dit opzicht kan het snel leiden tot zonnebrand. Maar het risico van kanker van de huid is niet verhoogd.

Hoe wordt het behandeld?

Bij sommige patiënten, anti-inflammatoire crèmes kunnen stoppen met de toename in grootte van de kudde en op de Repigmentatie. In het gezicht cortisone hebben bewezen gratis crèmes met stoffen, Pimecrolimus, of Tacrolimus. Ze zijn eigenlijk gebruikt bij atopische dermatitis. Echter, het moet perfect zijn in een paar maanden. Verschillende vormen van lichttherapie kan helpen, en het gebruik van Laser behandelingen worden onderzocht. Er zijn methoden die de lichaamseigen pigment cellen worden getransplanteerd. Het belang van deze complexe aanpak is niet, echter, om uiteindelijk te beoordelen.

Is elke witte vlek is Vitiligo?

Maak je geen Zorgen. Vaak lichte vlekken of stippen van eczeem of schimmelinfecties. Er zijn ook aangeboren depigmented gebieden, bijna kleurloos mollen die niet te verspreiden. Niet de minste, het gaat om sterke zonnestraling, vaak te klein pigment stoornissen.

Geef een reactie