Vitamine-C-deficiëntie – de diagnose vereist een bloed test

In het geval van een tekort aan Vitamine C, de arts stelt de diagnose op basis van de medische geschiedenis en de omstandigheden van het leven. Een ernstig Vitamine C tekort, met duidelijke symptomen in de geïndustrialiseerde Landen, zoals Duitsland, is echter uiterst zeldzaam.

Vitamine-C-deficiëntie-diagnose onopgemerkt blijft voor een lange tijd

Een licht tekort aan Vitamine C kan optreden, met name in bepaalde risicogroepen, bijvoorbeeld in het geval van oude mensen die eten zeer eenzijdig en onvoldoende. De diagnose vaak onopgemerkt blijft voor een lange tijd, want de eerste tekenen van een tekort aan Vitamine C, het lichaam stuurt zijn vrij specifiek. Klachten zoals vermoeidheid, gevoeligheid voor infecties en slechte Prestaties kan vele oorzaken hebben, en stelt de arts een duidelijke Vitamine-C-deficiëntie-diagnose.

Op de lange termijn een tekort aan Vitamine C kan aanzienlijke gevolgen voor de gezondheid. Als je waarneemt in het geval van bepaalde, blijvende, lichamelijke veranderingen, die u niet interpreteren correct is, moet u overwegen waarom, in elk geval een arts te raadplegen en hem over alle waarnemingen die u hebt gemaakt.

Essgewohnheiten sind für Vitamin-C-Mangel-Diagnose wichtig

De persoonlijke eetgewoonten voor de arts met een belangrijke hulp in het geval van de Vitamine-C-deficiëntie-diagnose

Eetgewoonten als belangrijke ondersteuning in het geval van een Vitamine C-tekort-diagnose

Als u vermoedt te lijden aan een tekort aan Vitamine C, of een gebrek aan voedingsstoffen, is het raadzaam om al enige tijd voordat de arts bezoeken, van een eetdagboek. In het, je mag schrijven wat je eet op een dag, of een drankje, en ook in welke hoeveelheden. Uw eetgewoonten zijn voor de arts om een belangrijke ondersteuning met een Vitamine-C-deficiëntie-diagnose.

De arts vanwege hun medische voorgeschiedenis en het lichamelijk onderzoek heeft het vermoeden dat u lijdt aan een tekort aan Vitamine C, die hij nodig heeft om te presteren voor de definitieve diagnose, een bloed test, waarin hij onderzocht het Vitamine C-gehalte in het bloed.

Geef een reactie