Virussen in de kinderkamer

Kinder mit Spielzeug
Bepaalde virussen kunnen overleven tot 24 uur voor speelgoed.Uw kind is weer ziek? De oorzaak kan liggen op de loer in de kinderkamer.

Een Amerikaanse studie heeft onlangs testte de bacteriële besmetting op speelgoed voor kinderen is gemaakt van plastic. Ze ontdekten dat de zogenaamde omhulde virussen kunnen overleven tot 24 uur voor rubber – en plastic speelgoed. Omhulde virussen zijn ziekteverwekkers die niet afhankelijk zijn dankzij een beschermende laag van buiten rechtstreeks op een host. Dit is het geval van griep virussen, maar ook aan SARS of de MERS. Het tegenovergestelde van naakt of niet-omhulde virussen zoals bijvoorbeeld de HI-Virus, die sterft na korte tijd in de lucht.

Ook objecten kan de overdracht van virus

De onderzoekers van het Georgia State University adviseren ouders dat het gevaar van virussen is niet te onderschatten. Bijna niemand vergeet niet dat virussen kunnen ook van niet-levende objecten, legt Richard Beaden II, de belangrijkste auteur van de studie. Mensen denken dat je kunt krijgen virussen van andere mensen. Kinderen zijn bijzonder gevoelig, met infectie ziekten te infecteren, omdat je constant de handen en voorwerpen in hun mond. Bovendien, je immuunsysteem is nog niet volledig ontwikkeld.

Eerdere studies hebben aangegeven speelgoed al als Vectoren van ziekten in tuinbouwkassen, wachtkamers en andere gebieden waar speelgoed wordt gedeeld. Tot nu toe was onduidelijk hoe lang virussen kunnen op items om te overleven en hoe vaak desinfectie is nodig.

Gezondheidsexperts raden plastic speelgoed van de onlangs zieke kinderen . Het kind is ziek of hadden een PAL de zieken te bezoeken spel, moet worden gedesinfecteerd het speelgoed.

In het Algemeen, plastic speelgoed kiem wordt geladen als een houten speelgoed. Hout heeft, in feite, hoewel het moeilijker is om je te wassen, anti-bacteriële stoffen, waardoor het totale hygiënischer.

Dit geldt voor soorten hout, zoals grenen, eiken, lariks en populier. Experimenten met een grenen kern houten pallets hebben aangetoond dat dit had ook in het geval van sterke verontreiniging met vet en eiwit is een soort van zelf-reinigend effect. Kunststof pallets had dezelfde mate van vervuiling van een veel hogere bacteriële belasting. Er wordt aangenomen dat de antibacteriële werking is te wijten aan de poreuze structuur van het hout. Vocht, bacteriën nodig hebben voor hun leefbaarheid en de verspreiding van massavernietigingswapens, is ingetrokken en de bacteriën sterven.

 

Beste houten speelgoed

Ouders moeten kopen voordat deze Achtergrond, de voorkeur aan houten speelgoed, en, indien mogelijk, indien onbehandeld, en voor hun nakomelingen. Plastic speelgoed dient gedesinfecteerd te worden. Ook de wetenschappers die het onderzoek heeft uitgevoerd, raden reiniging Routine: De belangrijkste focus voor de ouders, gezondheidszorg, arts kantoren en alle plaatsen waar kinderen speelgoed moet worden op de Uitvoering van de sanering strategieën om ervoor te zorgen dat het speelgoed wordt een Reservoir voor ziekteverwekkers, legt Beaden.

© door wat wordt uitgezonden

Hamburg-harburg, 26. Juni

Geef een reactie