Vet de hersenen naar leeftijd sneller?

Mann misst seinen Bauchumfang
Kan bepalen mijn BMI, wanneer ik het te krijgen van de ziekte van Alzheimer?Hoe hoger de Body Mass Index (BMI) in de middeleeuwen, de vroegere ziekte van Alzheimer, de ziekte breekt uit wanneer de aanleg voor de ziekte. Dit is het gevolg van de Amerikaanse wetenschappers in een recente studie.

Obesitas op middelbare leeftijd verhoogt het risico van het ontwikkelen van de ziekte van Alzheimer – de artsen enige tijd bekend. Maar het betekent ook dat de ziekte eerder gebeurt en een meer ernstige cursus?

Om deze vraag te beantwoorden, geanalyseerd door Amerikaanse wetenschappers gegevens van 1.394 mensen die zijn gesteld in het kader van de lange-termijn studie van de Baltimore Longitudinale Studie van het ouder worden. Hun resultaten zijn nu gepubliceerd in het tijdschrift Molecular Psychiatry.

In de studie periode (ongeveer 14 jaar) beïnvloed 142 personen met de ziekte van Alzheimer. De onderzoekers verzamelden de BMI van alle patiënten, als ze waren of werden 50 jaar oud, en haar leeftijd op het moment van de Diagnose.

In het proces, zij vinden dat elke extra BMI-eenheid van de ziekte van Alzheimer was gemiddeld 6,7 maanden eerder. Die had een 50 met een BMI van 30, ziek werd gemiddeld een jaar eerder dan een Patiënt met een BMI van 28.

Hersenen veranderingen in de ziekte van Alzheimer patiënten

Bij de ziekte van Alzheimer patiënten, twee verschillende soorten deposito ‘ s zijn doorgaans te vinden. Amyloïd, een eiwit complex, is het blokkeren van de verbindingspaden tussen de zenuwcellen, en het verstoort de communicatie tussen de cellen en de Binnenkant van de zenuwcellen, de zogenaamde Tau-fibrillen zijn gestort. Ze bestaan uit Tau eiwitten die belangrijk zijn voor het Transport van voedingsstoffen in de zenuwcel. Bij de ziekte van Alzheimer patiënten, deze vervormen en samenklonteren. Het resultaat: Het gaat om de toegenomen dood van zenuwcellen.

Groter de hersenen verandert in een hoog BMI

Op basis van autopsies op de overledene studie deelnemers, de wetenschappers ontdekten dat patiënten hadden een hogere BMI, meer deposito ‘ s in de hersenen.

Niettemin, de studie niet kunnen beantwoorden waarom een verhoogd BMI veroorzaakt schade aan de hersenen in een dergelijke manier. De onderzoekers suggereren dat Obesitas triggers inflammatoire processen in het lichaam. Je zou ook kunnen leiden tot schade aan de hersenen en het begin van de ziekte van Alzheimer ontstaan

Hamburg-harburg, 2. September

Geef een reactie