Verwondingen – gerichte Training voorkomt dat de pees scheuren

Sehnen reißen
Sport drogisterijen gevonden dat de Pezen kunnen groeien. Als je specifiek trainen, kunt u deze kennis gebruiken om uw Pezen te stellen dat maximaal 10 procent sterker pezen kunnen groeien. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat gerichte Training alleen stimuleert de ontwikkeling van spieren, maar ook de stabiliteit van de Pezen. Sporters kunnen zich niet uit tot verklaringen van de wetenschappers op deze manier de eigen Pezen is niet alleen effectief, maar ook stabieler. Het risico voor een ligament zal scheuren, dus aanzienlijk verminderd.

Het is niet alleen de groei van de spieren, die wordt gefinancierd door Sport. Ook, Pezen groeien door middel van gerichte Oefeningen. Sportgeneeskunde van de Humboldt-Universiteit van Berlijn ontdekt dat de Pezen kunnen groeien door middel van gerichte Oefeningen vier tot vijf procent. Deze Stimulatie van de bundels van het Bindweefsel maakt de pees niet alleen langer, maar ook meer stabiel.

Sporters kunnen maken door middel van de versterking van het weefsel en de pees meer veerkrachtig, en het risico voor een pees scheuren om aanzienlijk te verminderen.

Pezen zijn spieren springs

Het weefsel van een pees bestaat uit collageen vezels. In tegenstelling tot de wijdverbreide mening, de Pezen zijn niet rigide – dat is waarom ze scheuren maar tien tot 15 procent in zijn geweven structuur, is rekbaar. Je fungeert voor de uitvoering van de spier kracht als een veertje.

De pees zal het signaal van de spieren bij hun stuk limiet is bereikt. Deze natuurlijke bescherming tegen de achillespees scheuren kunnen ook gebruikt worden als groei Marker voor de Pees weefsel. De pees wordt bereikt door regelmatige Training, uw stam maximum, het begint te groeien. De structuur van het bindweefsel bundels is stabieler en kan absorberen grotere krachten.

Problematisch in dit verband is alleen dat de pees weefsel dat langzaam groeit veel langzamer, bijvoorbeeld als de spieren in de normale bewegingen voor de concrete werking verantwoordelijk is. De atleten, de specifieke spiergroepen te sterk en te snel stimuleren – zoals bodybuilders, kraken dat is de reden waarom het grootste risico voor een pees.

Gerichte Training kunnen de Pezen van staal

De pees scheuren is een van de meest langdurige en pijnlijke sportblessures. Meestal duurt het acht tot 12 maanden, tot een pees, een traan is volledig veerkrachtig. Om de pees weefsel met maximaal 10 procent stabiel, je moet trainen, afhankelijk van uw Spieren ten minste 10 weken voor een belasting limiet van 80 procent. Door de onderlinge aanpassing van de maximale rek van het Zien, stimuleert de groei van vriendelijk.

Hamburg-harburg, 2. Juni 2014

Geef een reactie