Verkoudheid: oorzaak van koude virussen

In het geval van een verkoudheid veroorzaakt een verscheidenheid aan pathogenen, waaronder verkoudheid virussen, zijn overgebracht door middel van een smeermiddel, of droplet-infectie.

Aan het begin van een verkoudheid of griep-achtige infectie is vooral het geval wanneer het immuunsysteem verzwakt is, bijvoorbeeld door te veel Stress. Experts weten meer dan 200 verschillende koude virussen. Bijna de helft van alle verkoudheden worden veroorzaakt door rhinovirussen. Ook gemeenschappelijke corona virus en Respiratoir Syncytieel virus als een trigger.

Bacteriën zijn vaak de oorzaak van een begeleidende, bijkomende infectie

Een bestaande griep infectie kan leiden tot verdere infecties, bijvoorbeeld door bacteriële pathogenen. Bacteriën zoals streptokokken of pneumococci, zijn enkele van de voorkomende oorzaken van een begeleidende, bijkomende infectie. De arts spreekt dan van een gemengde of super – infectie. Kunt u de oorzaak van een verkoudheid, onder bepaalde omstandigheden, naar een meer ernstige cursus.

Eine Frau küsst einen Mann im Schnee

In het geval van een verkoudheid veroorzaakt een verscheidenheid aan pathogenen, waaronder verkoudheid virussen. Ze kunnen worden overgedragen via de lucht en door lichamelijk contact, zoals Zoenen en Knuffelen

Overdracht van koude virussen

In het geval van een verkoudheid, de licht Transmissie speelt naast de oorzaken, boven alles, een cruciale rol als een risico factor. Als koude mensen niezen, hoesten of spreken, dan spuit het met ontelbare de verkoudheid door virussen, in de Vorm van kleine druppeltjes speeksel. De virussen in de lucht en kunnen worden ingeademd door gezonde mensen. Ook handen schudden, Zoenen en Knuffelen kan verhogen het risico van het krijgen van besmet met verkoudheid virussen. De directe en direct contact met geïnfecteerde mensen moeten vermeden worden voor de duur van de ziekte.

Koude oorzaak: virus op objecten

Toegevoegd gedeelde objecten, zoals deurknoppen, leuningen of het toetsenbord van de computer als bron van infectie: ze kunnen worden bevochtigd met koude virussen. Beïnvloed leiden de handen aan het gezicht nadat je een gevoel hebt van de juiste items, waardoor de ziekteverwekkers, of virussen of bacteriën kan binnenkomen via de ogen, de mond of de neus in het lichaam. Hoe lang hebben bacteriën of virussen op oppervlakken kunnen overleven, is afhankelijk van het type, de luchtvochtigheid en de temperatuur. Koude virussen, bijvoorbeeld, kan op een glad oppervlak tot twee dagen besmettelijk.

Mann mit Erkältung

Koude virussen hebben in het voorjaar is bijzonder gemakkelijk. Omdat de typische lente vermoeidheid verzwakt het immuunsysteem

De verkoudheid: Waarom is het risico in het voorjaar van bijzonder groot?

Koude virussen hebben in het voorjaar is bijzonder gemakkelijk. Omdat de typische lente vermoeidheid verzwakt het immuunsysteem. Het lichaam heeft een bewezen over vier weken van de Winter terug te meer zon en oefening. Een gevolg is dat Het immuunsysteem is vaak verzwakt en zal niet te ontdoen van alle virussen. We moeten dus de steun van het lichaam afweer tegen infecties door natuurlijke middelen zachte, artsen. Een bijzonder goede complexe homeopathische remedies. Uw voordeel: u kan verlichten de symptomen snel en betrouwbaar, en het activeren van ons zelfgenezend vermogen en het immuunsysteem van het lichaam.

Geef een reactie