Verkeerde diagnose van kanker – een op de twintig vinden is verkeerd

aerztliche Fehldiagnose
Elk van de 20. de medische diagnose is niet correct. De een recente studie in het bijzonder de diagnose van kanker patiënten worden onderzocht hatUS toont-Amerikaanse onderzoekers onderzocht in een studie van de medische diagnose als voor hun nauwkeurigheid. Het resultaat toont aan dat één van de 20 diagnoses aan de hand was. Voor de helft van het foutief gediagnosticeerde patiënten, de medische miskramen van justitie en uiteindelijk heeft geleid tot schade aan de gezondheid.

In een recente studie door de Universiteit van Texas Medical School in Houston medische diagnoses werden beoordeeld. De resultaten van de studie zijn onlangs aan de kant van BMJ Quality & Safety gepubliceerd tonen aan dat meer dan vijf procent van de geanalyseerde diagnoses correct waren. Voor de studie -, data-sets van drie eerdere studies werden bij elkaar gebracht en geëvalueerd.

Vooral de diagnose van kanker patiënten waren het onderwerp van de studie. Volgens de onderzoekers van het gevonden resultaat in een verkeerde diagnose heeft geresulteerd in de helft van de gevallen is voor de gezondheid van de patiënten of familieleden.

Artsen staan onder druk

De oorzaken van het Probleem, naar het oordeel van de onderzoekers die betrokken zijn bij de Hand: Veel Artsen staan onder enorme tijd en de druk op de kosten, de patiënten, en voor de behandeling van eindelijk. Artsen zijn maar een mens. Volgens de verklaringen van Dr. Otis Brawley – Voorzitter van de American cancer society, is een steeds vaker voorkomende fenomeen dat moet worden beschouwd als een Symptoom van de Overbelasting van de moderne gezondheidszorg. In Duitsland is er een systematische studie, waarin specifiek wordt ingegaan op het verkeerde diagnose.

Hamburg-harburg, 22

Geef een reactie