Verkeerd Ademen is het vernietigen van de tanden

Schlafender Mann
De onjuiste ademhaling tijdens de nacht kan de pH van de mond gevaarlijke gek lassenWer worden Wakker in de ochtend, vaak met een droge mond, die krijgt waarschijnlijk slechte lucht via de neus en ademt over in de nacht door de mond. Het gevoel is niet leuk, maar is meestal snel. Iets vervelends zou kunnen blijven, echter: tandbederf en andere tandheelkundige problemen. De wetenschappers van het Sir John Walsh Instituut, Universiteit van Otago, nieuw-Zeeland verdachte.

In een onderzoek dat Onlangs gepubliceerd in het Tijdschrift van de Orale Rehabilitatie, beschrijf het uiterlijk van een mogelijk verband tussen Slapen met de mond open en gebroken. Te krijgen om uw inkomen aan de mate van het Team van de auteur van de Studie Joanne Choi de pH-waarde van het speeksel van 10 jonge mannen. Gemiddeld kwam dit neer op een 6.6.

Dan zijn ze verdeeld in de onderwerpen in twee groepen: De nacht dragen van een terminal, die verhindert haar ademhaling door de neus. De andere sliep normaal. Alle deelnemers hebben bijgedragen extra apparaten waarmee de pH-waarde kan worden in de mond gedurende de gehele nacht opgenomen.

Wer mit offenem Mund schläft, hat in seinem Speichel fast einen pH-Wert wie Cola

Die slaapt met zijn mond open, het speeksel bereikt over de pH-waarde van Cola

Een pH-waarde Cola

De pH binnenkant van de mondholte daalde in alle onderwerpen in de loop van de nacht. Hij echter, daalde veel sneller, als je had om te ademen door de mond, zegt de Directeur van studies bij Choi. Op gemiddelde, de pH-waarde is deze groep aan het einde van de nacht op 3.6. Dit is niet ver van Coca-Cola, of azijn, beide hebben een waarde van drie. Een dergelijke zuur tast het tandglazuur. Cariës, parodontitis en andere soorten schade zijn het gevolg.

Als de neus is voor een aantal nachten, bijvoorbeeld, door een koude, dichte, vervolgens de zure pH-waarde is de waarde nog niet een groot Probleem is – gevaarlijk voor de tanden, als het niet een permanente toestand. De meest voorkomende oorzaak van een afwijkend neustussenschot. Het verdeelt de neus in twee neusholten door de we de lucht in-en uitademen. Voor de meeste mensen, deze wand is licht gebogen – een grotere buigen kan de oorzaak zijn voor een belemmering van de neusademhaling. Door een het rechtmaken van het neustussenschot kraakbeen, de zogenaamde septum correctie, vagina-dit Probleem kan worden opgelost.

Een veel voorkomend Symptoom van een ernstig afgeweken septum is snurken. Als je slaapt alleen, dus ik weet niet of je het snurken, dan kunt u dat doen voordat u naar bed gaat als een opname-apparaat, om zo te weten komen of zij ook last van.

Neustussenschot OPERATIE beschermt de tanden

Extra Tip

Moet u ‘ s nachts Wakker omdat ze moeten, bijvoorbeeld, naar het toilet, dan spoelt u kort op de mond met water. Het hydrateert en verhoogt de pH-waarde.

Het neustussenschot OPERATIE is een routine-ingreep: De operatie duurt meestal niet langer dan 40 minuten en wordt uitgevoerd in veel klinieken. De correctie van het neustussenschot wordt uitgevoerd onder Algemene verdoving, de arts geopereerd openingen van buiten door de neus. Hij werkt onder het neusslijmvlies, die is vervangen door kraakbeen. De krom van de belangen van de neus te worden genomen, rechtgetrokken, en vervolgens in dezelfde Positie weer. Vervolgens worden ingevoerd en aangepast voor de stabilisatie van de muur, meestal kleine siliconen rails op de linker-en de rechterkant, en in het geval van sterkere bloeding, pleister materiaal – de zogenaamde neustampons in de neus. De nasale spalken worden meestal verwijderd na vijf dagen.

De kosten voor de OP te dragen de zorgverzekering, als de procedure wordt uitgevoerd voor medische redenen. Esthetische behandelingen, bijvoorbeeld als de neus is te wijten aan de Kromming van de buiten verkeerde – niet zal worden betaald.

In het algemeen: Die wakker wordt vaak met een droge mond, moet je de precieze oorzaak van deze van een KNO-arts om te controleren en tot dan, vooral goed op zijn tandheelkundige zorg. Voor dit doel, elke twee tot drie minuten op zijn minst twee keer per dag je tanden poetsen.

Daarnaast moet u kennis nemen van deze 5 tips

Gewoon druk het voorzichtig: Veel schade aan uw tandvlees, omdat je wilt maken het heel goed. Druk op de borstel te hard, en geloven, dat de tanden zijn bijzonder schoon. Te veel druk duwt terug het tandvlees en onthult de nek van de tanden. Ook het tandglazuur zal lijden. Daarom moet u druk zachtjes. De ideale reiniging druk is 150 gram, wat ongeveer gelijk is aan het gewicht van een Appel.

Gegen Bakterien die Karies verursachen hilft Zahnseide

Tegen bacteriën die gaatjes veroorzaken, omdat ze zich ophopen in de ruimten tussen de tanden helpt dental floss

Niet afspoelen van de tandpasta bevat fluoride. Het spoorelement is bedoeld ter versterking van het tandglazuur en cariës te beschermen. Bij het spoelen met water, het is uitgewassen. Beter: de tandpasta, gewoon spuug het uit.

Dental floss te gebruiken, experts raden voor het reinigen van de ruimtes tussen de dagelijkse. Er zijn ook tandzijde. Gemakkelijker te hanteren boete zogenaamde inter-poetsen dental. Beste in de voorkant van de Borstel te gebruiken. Het is pas wanneer de bacteriële bekleding worden verwijderd, kan doordringen in de fluoride van de tandpasta in de smelt.

Ook het reinigen van de tong: coating op de tong kan leiden tot slechte adem. In ieder geval, het vormt een ideale voedingsbodem voor micro-organismen, vooral omdat de meeste van de cariës veroorzakende bacteriën op het ruwe oppervlak van de tong nest. Reinig minstens één keer per dag met een speciale schraper.

Na het eten: De maaltijd was heerlijk, en voor de tanden, het is vooral goed als ze nu zijn schoon, of? Dit is slechts de halve waarheid. Onderzoekers hebben ontdekt dat De zuren die in veel voedingsmiddelen en dranken, zachte tandglazuur. En je zou reinigen direct na het eten van iets. Experts raden daarom aan om: spoel de mond met water en wacht ongeveer 30 minuten met de Borstel. Alleen dan versterkt het glazuur is voldoende.

© door wat wordt uitgezonden

Hamburg-harburg, 8. Februari

Geef een reactie