Verbrand, kruiden en aluminium folie – 10 waarheden voor de gezonde barbecue plezier

Grillen richtig machen
Er is een barbecue, in Duitsland, de meest populaire Hobby in de zomer. Echter, als het grillen is het gezondste? De praktijk Vita heeft voor u de top 10 tips voor de perfecte barbecue plezier in een galerij van beelden gebundeld tot een barbecue in de zomer, de Duitsers ‘ favoriete Hobby. Dit komt ook tot uiting in de omzet van de grill voor op de lage nummers van apparaten. Meer dan 800 miljoen euro, duits barbecue, fans heeft vorig jaar alleen al voor hun Grills – voor een totaal van 3,5 miljoen eenheden. Echter, met de aankoop van de grill is het niet gedaan. Er is veel te zien op de weg naar de perfecte barbecue plezier.

Gezond grillen

Steeds weer lezen we beangstigende nieuws over gezondheidsrisico ‘ s, naar verluidt veroorzaakt door gegrilde gerechten of barbecue: Verbrand vlees is kankerverwekkend, vettig vlees op de Grill, ook en de gezondste grill het toch, met gemarineerde ossenhaas vlees op een moderne elektrische barbecue.

De praktijk Vita ruimt voor je in een gallery met mythen en halve waarheden over de barbecue en vertelt u wat er moet rekening worden gehouden, zodat het lekker – en-gezond – BBQ-niets genot in de weg.

Door de manier: Het is heel gezond om buiten te zijn en te grillen, bijvoorbeeld met de vrienden! Waarom leer je in onze Video.

Geef een reactie