Vasculaire occlusie: Helmut Schmidt in de intensive care unit

Helmut Schmidt
De voormalige Bondskanselier Helmut Schmidt is op de intensive care van een in Hamburg kliniek – vasculaire sluiting berichten in de media, volgens de voormalige Bondskanselier Helmut Schmidt wordt behandeld op de intensive care van een ziekenhuis Hamburg-harburg. De reden is een Vasculaire occlusie in het been.

+++ 3. September: in de Tussentijd, Helmut Schmidt, onderging een succesvolle operatie – het bloedstolsel werd weggenomen door de katheter interventie. In twee dagen, de voormalige Bondskanselier kunnen verlaten van het ziekenhuis weer. +++

Als de krant Hamburger Abendblatt gemeld, was Helmut Schmidt bezorgt op dinsdag in een ziekenhuis in de wijk St. Georg van Hamburg en ligt er op de intensive care. De reden voor het verblijf in het ziekenhuis arteriële Vasculaire occlusie in het been, werd vermeld in het artikel.

Perifeer arterieel vaatlijden

Volgens de Hamburger Abendblatt last van Helmut Schmidt een zogenaamde perifere arteriële occlusieve aandoeningen. Dit wordt meestal veroorzaakt door een verharding van de slagaders (atherosclerose) in de armen of benen. In dit geval, vetten en andere bloedbestanddelen, calcium, bindweefsel en kleine bloedstolsels op de wand van het vat worden gestort, over een aantal jaren, zodat deze altijd dikker. De slagader vernauwt zich meer en meer tot het bloed kan nauwelijks stroming of niet.

De verharding van de slagaders – is een risico voor het hart

Aangezien de oorzaak van een perifere arteriële ziekte meestal een verharding van de slagaders is in de meeste gevallen, alleen de slagaders van de ledematen worden beïnvloed – in al de vaten van het lichaam kan vinden deposito ‘ s. Het risico van bloedstolsels en een hartaanval en beroerte bij patiënten met een perifere arteriële occlusieve ziekte, daarom is aanzienlijk toegenomen.

Hoe lang Helmut Schmidt moet blijven in het ziekenhuis, is nog onduidelijk. In het rapport van de Hamburger Abendblatt is de naam van het, in de loop van de dag moet worden besloten of de Kanselier moet een operatie. In een dergelijke Operatie, het bloed verwijdert stolsel van het verstopte bloedvat, of een Bypass, die bruggen de site van de blokkade in de slagader. Het Alternatief is de administratie van een coagulatie-remmer, die lost het stolsel is meestal.

Hamburg-harburg, 2. September

Geef een reactie