Valeriaan in het geval van PMS?

Baldrian
Valeriaan vermindert PMS-symptomen. Het effect van de plant extract is nu wetenschappelijk van elke vier vrouwen bezet last van haar dagen onder het premenstrueel syndroom (PMS). Klik hier om te lezen hoe de klachten met Valeriaan zachtjes tegen te gaan.

Elke maand het zelfde ding: migraine, gevoelige borsten, gewichtstoename, stemmingswisselingen. Driekwart van de vrouwen lijdt in de periode tot de volgende menstruatie onder de vele symptomen van het premenstrueel syndroom – korte PMS. 150 verschillende borden om vrouwen te beschrijven, als je praat over PMS. Inderdaad, hangen samen en zijn bijna al deze klachten met de hormonen: dalende niveaus van Oestrogeen veroorzaakt hoofdpijn, de onbalans tussen Oestrogeen en progesteron is voor de gevoelens van spanning in de borst verantwoordelijk. Het lagere niveau van serotonine zorgt ervoor dat de vrouwen zijn moe, warm, honger, niet in staat om te slapen en een slechte stemming.

Om jezelf te beschermen tegen het ongemak, helpt vrouwen het meest van de Anti-Baby-pil. Ook een verandering in levensstijl tijdens de dagen voor de Menstruatie kan helpen verlichten van de PMS-symptomen. Onderzoekers hebben nu ontdekt hoe het premenstrueel syndroom kan worden op een natuurlijke manier grip te krijgen: met Valeriaan.

Valeriaan extract verlicht milde PMS ongemak

Valeriaan beïnvloed de PMS-symptomen bij jonge vrouwen is positief, en in de loop van de studie. Dit is het gevolg van de Azad Universiteit in Iran, een studie uitgevoerd, waarin 100 studenten werden opgenomen met een milde tot matige PMS-tarief klachten. Deze werden tussen de 20-25 jaar oud en had ongeveer 70 procent van de gevallen sinds één tot vijf jaar onder PMS-klachten. De deelnemers aan de studie werden gegeven over een periode van drie menstruele dagen cycli, respectievelijk gedurende de laatste zeven Cyclus twee Keer per dag, 530 mg Valeriaan extract (capsules) of een Placebo. In de Valeriaan groep een significante verbetering van de vragenlijsten verzameld typische lichamelijke en psychische klachten, zoals verwoord in de loop van de therapie, terwijl onder Placebo geen veranderingen waargenomen. Gezien het hoge aantal PMS nieuwe gevallen, een therapie met Valeriaan kan een interessant Alternatief zijn voor het verbeteren van de kwaliteit van leven van de betrokkenen.

Helende kracht van de natuur – deze planten verlichten PMS klachten

Monnik peper

De ingrediënten van de Plant bij het reguleren van de cyclus en het verlichten van de buik als hoofdpijn. De korte-termijn inname, maar heeft geen effect, daarom dagelijks één tablet (apotheek) voor een minimum van drie maanden.

Lady ‘ s mantle

Het kruid bevat tannine en sporen van salicylzuur. Het is krampstillend en verlicht hoofdpijn. Voorbereiding als thee: Een eetlepel gedroogde bladeren (apotheek) met 250 milliliter kokend water gedurende tien minuten.

Melissa

Tegen prikkelbaarheid van de helende plant is een goede keuze. Een theelepel gedroogde bladeren (apotheek) met kokend water gedurende vijf minuten.

Hamburg-harburg, 05. November

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie