Vakantie met verdovende-bevattende geneesmiddelen? – Wat voor opmerking wanneer u naar het buitenland reist, controleer dan of u

Auslandsreise
Reizen met een verdovende-bevattende medicatie? De praktijk Vita legt uit wat de patiënt bij het plannen van een reis, de aandacht van Duitsland begint de vakantie seizoen. Om te waarschuwen voor deze gelegenheid, het duits Federaal Instituut voor geneesmiddelen en medische producten (BfArM): Wie op vakantie gaat in het buitenland, en geneesmiddelen die verdovende middelen bevatten, afhankelijk is, moet niet per se aan bepaalde regels zodat de reis eindigt bij de douane controle. De praktijk Vita is de meest belangrijke informatie over het onderwerp.

Mensen moeten nemen als gevolg van ziekten, geneesmiddelen met verdovende middelen, deze kunnen natuurlijk ook met u mee op vakantie te bieden uw medische voeding. Toch is de Federale opium Agentschap, het duits Federaal Instituut voor geneesmiddelen en medische producten (BfArM) oproepen voor – net op tijd voor de start van de feestdagen, zich te houden aan een aantal belangrijke regels, als je wilt tot het nemen van dergelijke drugs met reizen naar het buitenland.

Dus als u wilt voorkomen dat de zomer vakantie eindigt voor toegang tot het land bij de douane, moet u aan de volgende eisen:

Het geneesmiddel moet voorgeschreven worden

Kortom, in het vervoer van drugs naar andere landen: items van verdovende-bevattende geneesmiddelen moeten zijn voorgeschreven door een arts. De hoeveelheden Geneesmiddelen in de reis-Bagage kan worden zo groot dat ze voldoende zijn voor de duur van de reis. De maximale hoeveelheid meegevoerde medicatie voor buitenlandse reizen is niet hoger dan de dosering periode van 30 dagen.

Bij het reizen in de lid-Staten het verdrag van Schengen, dat is, in de meeste EU-landen – is een verklaring van de arts is vereist waarin alle relevante medicatie gegevens. Dit certificaat moet zijn gecertificeerd voor de aanvang van het desbetreffende land, de gezondheid van de autoriteit, echter, voordat de reis.

Multi-Lingual Arts Certificering

Bij het reizen in andere landen, de Federale opium Agentschap adviseert om te vertrekken van de arts een meertalige certificaat in overeenstemming met de gids voor reizigers van de INCB (International Narcotics Control Board) om het probleem van de informatie enkel en dagelijkse doses, drug naam, drug bedrag en de duur van de reis. Dit certificaat is ook geverifieerd door de bevoegde gezondheidsdienst en de reis mee te nemen.

Er is geen internationaal eenvormige regels voor het nemen van verdovende middelen als de medische behoeften van de reiziger. Sommige landen eisen ook importvergunningen, het beperken of verbieden van het vervoer van verdovende middelen, zelfs in het algemeen.

Om te voorkomen dat buitenlandse problemen om te reizen naar de douane, de Federale opium Agentschap, te informeren tijdens de reis voorbereiding, de bevoegde diplomatieke vertegenwoordiging van het land van reizen in Duitsland volgens de wettelijke bepalingen.

Alle formulieren en voor meer informatie over reizen met verdovende middelen, samengesteld door de BfArM op het Internet: reizen met verdovende middelen.

Hamburg-harburg, 9. Juli 2014

Geef een reactie