Vakantie met het gezin: Dit hoort in elke apotheek

Dr. Nadine Hess
Expert Dr. Hess: of het nu gaat om de Noord zee of naar Indonesië – een reis-apotheek moeten nemen van elkaar. Essentiële keukengerei voor kleinere wonden,Voor elke vakantie, de vraag van de juiste reis-apotheek. Natuurlijk verschilt afhankelijk van de bestemming, maar als het Fundament, elk gezin moet inpakken ongeveer hetzelfde. Dus wat moet er op? Wat moet ik naar de dokter voorschrijven en hoe het er daadwerkelijk uitziet met vaccinaties?

De kinderarts Dr. Nadine zegt Hess

Of het nu de noordzee of aan Indonesië – een reis-apotheek moeten nemen van elkaar. Essentiële keukengerei voor kleine wondjes. Een ontsmettingsmiddel wond spray alcohol vrij (anders zal branden) dient, evenals een paar van steriele verbanden, steriele verbanden en gazen. Ongeacht waar u de reis moet worden intact, Tetanus vaccinaties met Tetanus, u kan infecteren jezelf door kleine verwondingen. Er is een Vaccinatie moet worden revaccinated elke 10 jaar, om beter beschermd te zijn. Aangezien de meeste in het gezin op vakantie meer dan in het dagelijkse leven, moet ook worden blister Verpakt – die al opgeslagen vele een reis.

Reisziekte: een remedie tegen Misselijkheid, braken en diarree

Ook een middel tegen Misselijkheid en braken in de reis-apotheek. Hier is een drug zoals dimenhydrinate, die ook helpt tegen reisziekte en andere Misselijkheid en braken, op zichzelf, het is aanbevolen. Maar hier is voorzichtigheid geboden: Hoewel vrij beschikbaar, de drug is niet ongevaarlijk. In geval van Overdosering ernstige bijwerkingen kan resulteren in kinderen. Je blijft dus strikt aan de maximale dosering. Zoals in het geval van gastro-intestinale ziekten eenheid, de vocht-en zoutbalans in een puinhoop, het is aan te raden elektrolyt poeder te nemen met deze verschuiving. Ze zijn gewoon opgelost in water (water uit de kraan maar uit de fles) en op de dag, slik weg, een distributed dronken – afhankelijk van de voorbereiding, of meerdere tassen. Anti-diarree middelen kunnen worden gebruikt bij kinderen pas vanaf de leeftijd van acht jaar en zijn uitsluitend in sterke gevallen. Omdat eigenlijk alleen een slimme poging van het lichaam om de ziekteverwekker die de aanleiding was voor de gastro-intestinale infectie, zo snel mogelijk naar buiten via het geval.

Mutter packt mit Tochter den Koffer

In de reis-apotheek voor een familie vakantie, je moet pack anti-diarree, Misselijkheid, braken, insectenbeten en voor wondverzorging

Worden voorbereid voor pijn, koorts, insectenbeten en huidwonden

Er is ook pijn en koorts rechtsmiddel moet worden. Of Ibuprofen, Paracetamol of voor volwassenen (omdat de kinderen gecontra-indiceerd) acetylsalicylzuur, is aan u. Een Wond en helende zalf voor kleine schaafwonden kan nooit kwaad. U moet ook verpakken in een koeling, anti-allergische Gel tegen insectenbeten. U bent gevoelig voor allergieën, een anti-allergisch geneesmiddel.

Zonnecrème is niet te reizen naar een apotheek, mij persoonlijk, maar een punt van zorg. Selecteer een product met een hoge beschermingsfactor, als je behoort tot de bevolking met een nogal bleke teint. Zelfs met een beschermingsfactor van 30 of 50, de één is bruin … net niet rood en de huid niet beschadigd. Het gebeurt de hele tijd, en kwam bij een zonnebrand, van toepassing op een koele Après-Zon-Gel. Ze houden zich luchtbellen vormen, moet u een arts raadplegen.

Te zijner tijd, reizen vaccinaties denken

Als u niet wilt dat om meteen door te gaan naar de noordzee, maar in de meer exotische regio ‘ s van de aarde, moet u contact opnemen met uw arts te praten over de vraag of extra vaccinaties zoals Hepatitis A en B, tyfus, of als er nodig zijn. Ondertussen, sommige wettelijke ziektekostenverzekering reizen vaccinaties gelijkmatige slijtage. Ook of er andere medicijnen zijn handig om mee te nemen, of, bijvoorbeeld, de behandeling met bloedverdunners voor de lange afstand moeten vluchten die kan antwoord geven op de huis arts.

Geef een reactie