Vaccinaties – veelgestelde vragen

Kinderärztin Dr. Nadine Hess ist Expertin für Impfungen
Gevaccineerden u voor de eerste Keer de waterpokken op dezelfde dag, maar in een ander been of de andere Arm als de mazelen, de Bof en de rode hond, de waarschijnlijkheid van een resulterende koorts spasmen lager.Waarom zouden volwassenen tegen kinkhoest vaccinatie? Waarom is de waterpokken vaccinatie voor het eerst gescheiden van het mazelen/Bof/rodehond, de spuit en het vergroten van vaccinatie in een vier-weg-injectie? Wat is het verschil tussen pneumokokken en meningococcus eigenlijk is en hoe veilig is Vaccinatie tegen?

De kinderarts Dr. Nadine zegt Hess

Vaccinaties zijn een heel emotioneel onderwerp, en slechts in het Kielzog van de mazelen debat is iedereen het over heeft. De voor-en Nadelen verband met vaccinaties, het is niet om hier te gaan – ik zou graag antwoorden met een paar anderen in de praktijk veelgestelde vragen.

Vaccinatie tegen kinkhoest

Opnieuw en opnieuw het gaat om kinkhoest bij breuken, die ook zijn ingeënt, of aan patiënten die in de Jeugd van een kinkhoest ziekte, zijn niet immuun. Dit is omdat ongeveer 20 jaar na de succesvolle primaire vaccinatie of vorige-en vaatziekten, de immuniteit tegen Kinkhoest, aanzienlijk af. Eerder dan we geënt zijn geheel, gedood Kinkhoest cellen, het immuunsysteem beter, maar de compatibiliteit is erger. Nu heb je het voor het eerst gebruikt acellular Pertussis vaccins, die, hoewel zeer goed verdragen, maar ook niet zo effectief. Daarom is de aanbeveling om te kiezen voor elke volwassene in de volgende door de Tetanus/difterie vaccinatie van een vaccin dat beschermt ook tegen Kinkhoest. Theoretisch, zou je vernieuwen om de tien jaar, de kinkhoest vaccinatie is officieel aanbevolen.

Het Probleem met kinkhoest is dat het bij kinderen van zeer zware hellingen, die kan gaan tot dodelijke Ademhaling. Bij volwassenen, maar de hellingen zijn veel minder onaangenaam. Vaak, behalve voor een vervelende hoest die niet willen om vaarwel te zeggen voor weken, niets om over te klagen. De ernstige hoesten aanvallen die kunnen leiden voor een lange tijd, zelfs te braken, zoals u weet, kinderen met kinkhoest, in volwassenen.

Vaccinatie tegen mazelen, de Bof, rodehond en waterpokken

Kind wird geimpft

Kinkhoest kan nemen bij baby ‘ s is zeer ernstig verlopen, tot dodelijke Ademhaling. De kinkhoest vaccinatie biedt een betrouwbare bescherming, maar het moet tot aan de volwassen leeftijd steeds weer vernieuwd

Om u te beschermen tegen besmettelijke ziekten, mazelen, de Bof, rodehond en waterpokken is een vaccin gebruikt voor de tweede vaccinatie tegen deze ziekte te zorgen voor een duurzame immunisatie, Vaccinatie bestaat. Waarom geënte afzonderlijk op het moment van de eerste vaccinatie tegen de waterpokken, dus een nare prikken, meer moet worden verwacht van het kind? De reden dat de prijs van koortsstuipen was een paar dagen (meestal zeven tot tien) na vaccinatie met de vier onderdelen in het geval van de kinderen die al gevaccineerd zijn met de eerste vaccinatie met de vier-voudige vaccin.

Vaccineren voor de eerste Keer de waterpokken op dezelfde dag, maar in een ander been of de andere Arm als de mazelen, de Bof en de rode hond, de waarschijnlijkheid van een resulterende koorts spasmen lager. In het geval van de tweede en laatste inenting met de pathogenen, een verhoogd febriele beslag risico is dan meer, en alle vier de vaccins worden toegediend in een spuit

De meest voorkomende vaccinatie vragen te pneumokokken en meningokokken

Baby wird geimpft

Het permanent Comité voor de vaccinatie van het Robert Koch-Instituut adviseert dat alle kinderen van acht weken tot vier vaccinaties tegen pneumokokken

In de laatste paar weken, was er veel bewijs van pneumokokken vaccin bij zieke kinderen in mijn praktijk (en zeker alle andere kinderen van de arts kantoren). Vaak kreeg ik te horen dat de vraag, hoe kan dat – na alle, het kind is ingeënt in het eerste jaar vier Keer tegen pneumokokken? En wat is het verschil tussen de vastgestelde en de STIKO (permanente Commissie vaccinatie van het Robert-Koch-Instituut) aanbevolen vaccinatie tegen meningokokken C, en de relatief nieuwe vaccin tegen meningokokken B?

Hoe gevaarlijk is Streptococcus pneumoniae?

Het is waar, de STIKO adviseert dat alle kinderen van acht weken tot vier vaccinaties tegen pneumokokken, als deze vaccinatie wordt aanbevolen om de vijf jaar voor personen boven de 60 jaar en bij patiënten met bepaalde chronische ziekten. Pneumokokken, Streptococcus pneumoniae, zijn bacteriën die kunnen veroorzaken bij jonge kinderen (vooral onder de leeftijd van twee jaar) en oudere of immuungecompromitteerde mensen, ernstige infecties. Onder andere dingen, pneumokokken meningeale ontstekingen, long-ontsteking of bot ontsteking van de huid, mogelijk blijvende schade of zelfs fataal zijn.

Er zijn veel verschillende soorten pneumococci, en niet alle van hen zijn zo gevaarlijk. Veel mensen, vooral kinderen, dragen ook pneumococci in de nasopharynx, zonder dat je er ziek van worden. Zo hoeft u niet voor de behandeling van deze zogenaamde settlement met pneumokokken anti-biotische. Een virale infectie is toegevoegd, echter, dat niet schadelijk is voor de slijmvliezen, (niet), maar de pneumokokken, maar dan is de ziekte met de oorzaak, en dus moet worden behandeld.

Vaccinatie tegen pneumokokken

De beschikbare vaccins beschermen alleen tegen een bepaald aantal types pneumokokken. Het meest gebruikte vaccin bij kinderen – Prevenar 13 beschermt tegen drie van de tien subtypes, die zijn gevonden om gevaarlijk te zijn. Er zijn in totaal 91 subtypen. En dit verklaart waarom, ondanks vaccinatie, bijvoorbeeld door pneumokokken veroorzaakte ontsteking van de sinussen of Bronchitis te ontwikkelen. Toch is vaccinatie belangrijk en rechts, eindelijk het beschermt tegen een aantal van de meest gevaarlijke types pneumokokken. Sinds de introductie van de vaccinatie, de Cijfers van de dodelijke of ernstige complicaties uitbreiding van pneumokokken infecties aanzienlijk afgenomen.

Vaccinatie tegen meningococcus B en C

Al voor een lange tijd, de STIKO raadt vaccinatie tegen meningokokken groep C van de leeftijd van twaalf maanden. Meningokokkenziekte is een bacteriële ziekteverwekker die een ontsteking kunnen veroorzaken, onder andere levensbedreigende hersenvliezen, of de Hersenen. Een vaccinatie om te voorkomen dat deze ernstige gevallen, is zeer nuttig. Ook in het geval van de meningococcus, zijn er verschillende soorten: er zijn twaalf verschillende Serogroepen A, B, C, X, Y, Z, W135, 29E, H, I, K en L.

90-95% van de ernstige ziekte met meningokokken-ziekte worden veroorzaakt door type B en C[1]. In Duitsland, vaccinatie tegen meningokokken groep C, regelmatig van vaccins tegen de A, Y en W135 zijn beschikbaar, maar echt alleen als een reis-vaccinatie.

Voor enige tijd een vaccin tegen meningokokken groep B op de markt. Zo ver is hij nog niet zijn opgenomen in de officiële aanbevelingen, er aan de kant van de STIKO, enkele resultaten van het onderzoek worden verwacht op Basis van die aanbeveling is gedaan of niet.

Zo ver, de STIKO raadt vaccinatie tegen meningokokken B voor risicogroepen, zoals patiënten zonder milt. Praat met uw kinderarts als u meer informatie nodig hebt over de aanbevolen of anderszins beschikbaar vaccinaties, hij of zij is een absolute Impfexperte!

[1] DGPI Handbuch, p. 5. Edition 2009, blz. bes. S 369

Geef een reactie