Universiteit van Göttingen: Huisdieren op het ziek bed

Ein Mann im Krankenhaus hat Besuch von seinem Hund
Zieke bezoekt u vier poten op de palliatieve afdeling van de universiteitskliniek van Göttingen, de nu erlaubtEin hond is aan het ziek bed? In de meeste klinieken, dit is ondenkbaar. Echter, het Universitair ziekenhuis van Göttingen toegestaan volgens berichten in de media, dier bezoekers op de palliatieve afdeling.

In de palliatieve afdeling in de göttingen Universiteit ziekenhuis is een zeldzaam gezicht naar de bezoekers: de hond is toegestaan te wachten bij de ziek-bed van de meester of meesteres.

Emotionele ondersteuning voor de patiënt

In de meeste ziekenhuizen, Huisdieren verboden zijn vanwege hygiëne redenen maar de göttingen kliniek ziet dit als een waardevolle emotionele ondersteuning voor de patiënt. Voordat het zover is, de trouwe viervoeter te worden gecontroleerd, zodat u brengen geen ziekten. Andere patiënten worden niet verstoord, omdat de patiënt kamers in de palliatieve zorg eenheid zijn direct terrassen toegankelijk is voor de dieren moeten worden gebracht door de gang.

Ook zijn veel hospices zal zijn Huisdieren toegestaan. Omdat de bewoners moeten de geliefde viervoeters zijn vaak in een nauwe relatie tot de menselijke familie leden – uw aanwezigheid is kalmerend, geruststellend, en maakt de nieuwe omgeving van huishoudelijk werk.

Israël: Trouwe hond verdedigt zich tegen de scheiding

In Israël, een teef die had onlangs veroorzaakte nogal wat opschudding, die had geweigerd toe te geven aan haar zieke eigenaar van de pagina. Nadat deze was opgeheven, in de ambulance, sprong nadat het dier en kon niet meer uit van het transport. Deze vasthoudendheid van overtuigd dat De hond werd meegenomen naar het ziekenhuis in Tel Aviv, en werd zelfs toegestaan om het bed delen met je master. Hoewel deze aanpak was niet gebruikelijk is, zou het dier aan de Artsen geen andere keuze, zei een woordvoerder van het ziekenhuis.

Hamburg-harburg, 9. Maart

Geef een reactie