U kunt voorkomen dat groeipijn?

De groei van de pijn kunt u niet voorkomen, maar je kunt wel veel doen om het ongemak te verlichten van uw kind en helpen hem om beter om te gaan met de pijn.

Wat je kunt doen voor groeipijnen

Mädchen macht Dehnübung

Om het risico te verminderen voor de groei van de pijn, je moet uitstrekken kinderen in de voorkant van de Sport voldoende

  • Veel kinderen zijn bang van terugkerende pijn, je niet kunt begrijpen en te classificeren. Je probeert om je kind de angst. Leg uit aan uw kind dat het ziek is, en dat veel kinderen last hebben van dergelijke groeipijnen, vooral als je groeit gewoon een beetje. U comfort van uw kind, zodat de pijn is volledig verdwenen de volgende Morgen.
  • WRIJVEN en strelen, de pijn in de benen van uw kind. Bij veel kinderen, een Massage verlicht het ongemak. Daarnaast is de fysieke genegenheid voelt het goed om uw kind en dat alleen al is vaak genoeg om het kind beter.
  • Bieden uw kind een warm water fles of Cool-Packs, kan het op zijn benen. Soms is een warm bad voor de pijn helpt. Wat is goed en wat niet is, kan het in groeipijn individueel heel verschillend. Vind met uw kind wat helpt hem het beste.
  • De sterke groei, de pijn kan worden voor uw kind is zeer verontrustend, vooral omdat het altijd verscheurd door de pijn uit zijn slaap. Soms is een milde pijnstiller is daarom een verstandige oplossing. U zeker praat met uw kinderarts. Hij kan u adviseren over een passend product en vertellen u precies hoe u vaak aan het kind te beheren. Natuurlijk, u mag voor de pijn, niet gedurende lange perioden van tijd beheren op de korte termijn, de medicatie kan helpen om te ontspannen Situatie voor het kind en de ouders.

Geef een reactie