U kunt totschlafen?


Elke persoon heeft zijn eigen slaap patroon – dat is waarom het zo belangrijk is om te luisteren naar uw eigen lichaam.Onder andere dingen, afbeelding gemeld dat lange Slaap is net zo gevaarlijk is als de consumptie van alcohol en sigaretten. Het is aan ziekte en uiteindelijk een eerdere dood – Maar is dat echt waar?

Diverse media meldden onlangs over de verbinding tussen lange Slaap en een verhoogd risico voor de gezondheid. Zij noemden onder andere uit een recente studie van de Universiteit van Sydney.

Dit had onderzocht de invloed van lange Slaap op de sterfte. De onderzoekers komen tot de conclusie: degenen Die de slaap meer dan negen uur per dag, heeft een vier keer hoger risico op een vroeg stadium.

De eerste haak op de studie: onderzoek naar de impact van een lange tijd om alleen te Slapen, maar de invloed van langdurig Zitten, gebrek aan beweging en een lange Slaap in de combinatie. Daarnaast is de consumptie van alcohol en sigaretten, evenals een ongezonde voeding is rekening gehouden. Uiteindelijk blijft het de vraag, als alleen de slaap teveel zou hebben.

In de studie uitsluitend is gebaseerd op het onderzoek van de vrijwilligers. Het Probleem hier is dat dit kunt opgeven hoe lang slaapt u dagelijks, maar niet expliciet weten wat de kwaliteit van uw slaap. Maar het is van cruciaal belang voor het herstel in haar slaap.

De facto is er geen enkele studie die aantoont dat de relatie tussen diepe Slaap en een eerdere dood

Omgekeerd echter, bleek inderdaad dat een gebrek aan slaap kan leiden tot een heleboel verschillende gezondheidsproblemen. Talloze studies hebben aangetoond dat kort slapen, niet kunnen regenereren van het immuunsysteem voldoende. Kanker-bevorderende stoffen worden niet afgebroken en het cardiovasculaire Systeem is niet ontspannen. Hoge bloeddruk, Diabetes, en kanker kan leiden.

Hoeveel slaap is gezond?

De slaap-onderzoeker en psycholoog Dr. Jürgen Zulley, zeven uur, voor een volwassen mens, een adequate duur van de slaap.

In principe een normale Schlafmaß kunnen bepalen, want er zijn mensen die behoefte hebben aan meer slaap en degenen die te krijgen door met minder. Voeg daarbij dat niet alleen de slaap duur, maar ook de kwaliteit van de slaap is van essentieel belang. Als we gestoord in diepe slaap, dus in de eerste vier tot vijf uur na het in Slaap vallen, is van invloed op onze slaap aanzienlijk. Studies hebben aangetoond dat het herstel nog op schema.

Het speelt ook een rol, wat is de duur van de slaap dan we gewend zijn. We slapen tijdens de week en zeven uur en in het weekend in een keer voor tien uur, het kan zijn dat we het gevoel achteraf is moe, omdat het lichaam lijdt, is iets als een kleine jetlag. Hij moet dan zijn juiste ritme, Dr. Zulley. Dat is waarom het belangrijk is om te luisteren naar uw eigen lichaam. Je wordt Wakker in het weekend na acht uur, maar dan weer in slaap, een uitgerust ontwaken eerder onwaarschijnlijk.

Voor Dr. Zulley, is beslissend, of we voelen na het slapen rustte of niet. Daarom, moet je niet verstijven zeker behoefte aan slaap zeven uur, als je voelt dat het zes uur is beter. Hetzelfde geldt voor meer Slapen: voor Wie wil overnachten in het weekend, tien uur, en dan voel je goed, hij kan dit doen zonder Zorgen te maken over zijn gezondheid.

Hamburg-harburg, 14. December

Geef een reactie