U kunt stoppen met visolie epilepsie?

Hering könnte gegen Epilepsie helfen
Haring en andere vissoorten bevatten Omega-3-vetzuren – Amerikaanse onderzoekers hebben nu onderzocht of deze epilepsie kan helpen bij het voorkomen van epileptische aanvallen. Bij veel mensen met epilepsie te helpen drugs op een bepaald punt. AMERIKAANSE onderzoekers hebben daarom op zoek naar een natuurlijk Alternatief. Wat verrassende inzichten die je hebt opgedaan, hier, kunt u hier vinden.

25 procent van de epileptica worden beschouwd als drug resistant, dat is, de medicijnen werken. Amerikaanse onderzoekers zijn nu op zoek naar een Alternatief voor de conventionele Anti-epileptica, de stakingen in deze patiënten.

Uw eerste kandidaat: de Omega-3 vis olie, die is opgenomen in tonijn, haring, makreel en vis olie supplementen. De hoop van de onderzoeker: Het is gericht op het verminderen van de prikkelbaarheid van de hersenen in epileptica en epileptische aanvallen voorkomen.

Studie met resistente patiënten

In de studie, 24 proefpersonen namen deel, waarin de Anti-epileptische geneesmiddelen toonden geen effect aan. Elk onderwerp door drie tien-weekse test fase, onderbroken door de zes-weekse vakantie. In de eerste test fase, de proefpersonen kregen dagelijks een lage dosis (1,080 mg), vis olie supplementen, in de tweede hoge-dosis (2,160 g), en in de derde een placebo.

Het resultaat: De minste aanvallen (twaalf per maand) hadden de deelnemers aan de studie tijdens de test fase met een lage dosis voorbereidingen, de meerderheid (gedaald met 18, – per maand) in de Placebo-Fase en de inname van hoge doses visolie supplementen de inbeslagneming frequentie slechts licht (17, – per maand). Dit betekent dat Het regelmatig gebruik van een lage dosis visolie supplementen verminderd, het in beslag nemen van de frequentie bij patiënten met epilepsie van ongeveer 34 procent.

Twee van de proefpersonen hadden tijdens de tien weken waarin de lage – dosis visolie ontvangsten, zelfs een enkele aanval-de ontmoetten elkaar in geen van de proefpersonen in een van de andere test fases.

Positieve invloed op de bloeddruk

De wetenschappers waren in staat om de waargenomen daarnaast worden de effecten van visolie-supplementen op de bloeddruk van de deelnemers. Het gebruik van een lage dosis supplementen verlaagde bloeddruk en een hoge dosis visolie verhoogde bloeddruk. Voor epilepsie patiënten is bijzonder belangrijk, omdat u een verhoogde kans op een hartaanval. Dit, op zijn beurt, is in verband met de bloeddruk.

Hamburg-harburg, 15. September 2014

Geef een reactie