Tussen bloeden, slaapstoornissen, verlies van het haar: goedaardige of pathologische?

Stress kann Zwischenblutungen hervorrufen
De vrouwelijke cyclus is gevoelig voor Stress. Het resultaat-tussen bloeden. Klachten optreden van tijd tot tijd. Meestal niets ernstigs is achter deze. Toch, elke vrouw moet zich bewust zijn van bepaalde symptomen. Omdat een vroeg stadium worden herkend, kunnen ziektes beter te genezen. De praktijk Vita blijkt wanneer moet u naar de dokter gaan.

1 tussen bloeden

Let op hormonale schommelingen, Stress of een verkeerde pil. Het kan ook een ernstige abdominale ziekte achter de rug. Betere medische check.

2 slaapstoornissen

Ze zijn vaak een gevolg van Stress. Achter kan verbergen ook, hormonale stoornissen, depressie, infecties, of Diabetes. Als de problemen aanhouden gedurende vier weken, te onderzoeken.

3 zwelling van de oogleden

Vaak is dit te wijten aan een gebrek aan slaap of teveel alcohol. Om ook leiden tot lage bloeddruk, constipatie, allergie (crèmes, Make – up), of hart-en nierziekten Oedeem. In het geval van frequente zwelling aan de arts.

4 piep in de oren

Trigger Stress of geluid. De schuld kan ook een vasculaire vernauwing, die leidt tot acute gehoorverlies (infarct in het oor) of Tinnitus (permanente piep in de oren). In het geval van lange uren van fluitende geluid per se naar de KNO arts.

5 haaruitval

Tot 100 verloren haren per dag is normaal. Als u uit te gaan, maar in de bosjes, je moet gaan naar gynaecoloog of internist. Tekort aan ijzer, hormoon of problemen met de schildklier aanwezig konden zijn.

6 Struma

Een tekort aan jodium en storingen van de schildklier zijn de oorzaken van deze verontrustende verdikking van de hals. Je gaat naar de dokter – de schildklier moet nog worden onderzocht.

7 pijn op de borst

Meestal cyclus verband met de hormonale schommelingen (premenstrueel syndroom) zijn de reden. Je ervaring van de pijn, ongeacht de regel – aan de gynaecoloog. Het kan te wijten zijn aan de verkeerde pil of aan veranderingen in de borstklieren.

8 brandend maagzuur

Reden is een beat – up maag sluitspier is meestal het gevolg van vette voeding, alcohol en nicotine. In het geval van langer dan drie weken aanhoudende klachten naar de dokter. De anode zuur en is bijtend voor de slokdarm en kan kanker veroorzaken.

9 Branden tijdens het urineren

De eerste indicatie van een infectie van de urinewegen. Onbehandeld leidt het tot pyelonephritis en ernstige schade aan de nieren. Dus naar de arts.

10 Gewijzigd Levervlekken

In de meeste gevallen onschadelijk zijn pigment veranderingen. Maar het kan ook huidkanker (melanoom). Lever vlekken kan daarom, in plaats van vaker naar de dokter om te controleren.

Geef een reactie