Tussen bloeden – Een reden voor zorg!

Bei Zwischenblutungen einen Arzt aufsuchen
Waarschuwingssignalen, zoals tussen bloeden of bruine vaginale afscheiding zijn altijd een reden tot bezorgdheid. Vrouwen getroffen in dit geval onmiddellijk een vrouw arts voor twee maanden, Doris S. vreemd is moet raadplegen buikpijn. Na het vrijen tijd met een bloedende altijd. Ook de maand regel is geworden onregelmatig. Doris S. is Bezorgd.

Uit angst voor de diagnose, Doris gaat niet naar de arts

Maar waarom heb je alleen nu tot mij gekomen? vroeg de Arts van de patiënt. In deze klachten, is het belangrijk zo vroeg mogelijk, om de oorzaak te achterhalen.

Je hebt gelijk, toegelaten Doris S. Klein, maar ik was gewoon bang dat er iets ergs zou kunnen verbergen achter en heb altijd gehoopt dat het bloeden zou stoppen. Ik heb al vond zelfs met mijn man te slapen, omdat het bloeden. Hij was degene die duwde me om naar hen te gaan.

De van Doris’ beschreven symptomen gewezen op het feit dat er een kwaadaardige ziekte van de Gebärmuter bestond. De Arts legde haar uit dat het er twee zijn van kwaadaardige aandoeningen. Voor een kanker van de nek, het voorkomen van relatief veel voorkomende tumoren van de baarmoeder. De andere Vorm van baarmoederhalskanker, het zogenaamde corpus carcinoom. Dan groeit de Tumor In het lichaam. Hij is te herkennen in het vroege stadium is het vaak moeilijk, omdat hij zich voorbereidt op slechts een klein ongemak. Echter, kleine bloedingen tussen de maand zijn regels of bruine vaginale afscheiding is vaak al in een vroeg stadium.

Tussen bloeden Wanrzeichen, die moeten altijd serieus genomen worden

Onmiddellijk na het Optreden van dergelijke verschijnselen, de betrokken vrouw moet de arts. Het is hier verkeerd om gezien te worden. Vooral van belang is, als vrouwen zijn al in de menopauze. Veel mensen denken dat het is de eerste optredens van de zogenaamde menopauze. Dit kan een tragische vergissing. Het bloeden buiten deze cyclus is verdacht. Ook afwijkingen in de menstruele periode moet altijd een bezoek aan de dokter. Na de menopauze, een vrouw kan geen bloeden. Dit is het geval, echter, is het hoogste risico. Alleen door vroegtijdige diagnose, je kunt vechten tegen de gesel van de buik kanker. Daarom moet je gaan voor een zodanige waarschuwing is iets te veel naar de dokter dan te lang te wachten!

Kwaadaardige aandoeningen, die zich ook voor bij jongere vrouwen, je kan alleen genezen als ze worden gevonden in een tijdige wijze. Hoe later het wordt gediagnosticeerd, hoe lager de Kans van een honderd procent genezen.

De tijdige interventie op te slaan Doris ‘ leven

Het onderzoek van Doris S. toonde aan dat je in de baarmoederhals, een tumor had gevormd. Doris S. werd meteen toegelaten tot de vrouwen van de kliniek, om geen tijd te verliezen. Er was de diagnose Kollumkarzinom, een kwaadaardige ziekte van de baarmoederhals.

Een paar dagen later, Doris S. werd geopereerd in de kliniek. De volgende histologisch onderzoek toonde aan dat de plant had niet verder uitgebreid kan nergens worden uitzaaiingen gevonden. Door het tijdig ingrijpen van Doris S. was in staat om gered te worden.

Ook interessant: u wilt stoppen met het innemen van de pil? Dit zijn de mogelijke bijwerkingen:

Geef een reactie